No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ball stretcher

Informatīvais biļetens

Alpha Male Dual Cage Ring

Pieredze ar Alpha Male Dual Cage Ring aizraujošu ceļojumu seksuālo kulmināciju pasaulē! Ļaujiet sevi aizraut iekārei un izbaudiet spēku un izturību, ko piedāvā šī inovatīvā gredzena un ball stretcher kombinācija.

Vairāk informācijas

3382/00

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Pieredze ar Alpha Male Dual Cage Ring aizraujošu ceļojumu seksuālo kulmināciju pasaulē! Ļaujiet savai iekārei jūs nest un izbaudiet spēku un izturību, ko piedāvā šī inovatīvā gredzena un ball stretcher kombinācija.

    Kas padara Alpha Male Dual Cage Ring tik īpašu?

    Alpha Male Dual Cage Ring aptver dzimumlocekli, vārpstu un sēkliniekus, pateicoties inovatīvajam trīs gredzenu dizainam, kas rada unikālu trīskāršu stimulāciju. Kā stingrs, bet maigs apskāviens, tas cieši tur dzimumlocekli un sēkliniekus, veicinot cietāku, ilglaicīgāku erekciju un aizkavētu ejakulāciju. Katra kustība tiek izjusta intensīvāk, un bauda palielinās līdz pat ekstātiskam orgasmam.

    Vienatnē vai ar partneri - šis gredzens pacels jūsu baudu jaunā līmenī! Izgatavots no augstas kvalitātes šķidrā silikona Alpha Male Dual Cage Ring ir īpaši mīksts un elastīgs. Tas lieliski pieguļ jūsu ķermenim un vienlaikus nodrošina nepieciešamo stabilitāti. Ar to seksa laikā varēsiet izturēt ilgāk un izbaudīt to intensīvāk nekā jebkad agrāk.

    Ūdensizturīgs, viegli tīrāms un nesatur ftalātus Alpha Male Dual Cage Ring ir jūsu ideāls sabiedrotais erotisko piedzīvojumu laikā. Tas ir pietiekami mazs, lai to varētu paņemt līdzi jebkur, un pietiekami izturīgs, lai izturētu visintensīvāko seksu.

    Dāvājiet sev baudu, ko esat pelnījusi! Palieliniet savu sniegumu, pastipriniet baudu un padariet katru mirkli neaizmirstamu ar Alpha Male Dual Cage Ring!

    Sīkāka informācija:

    • Silikona dzimumlocekļa gredzens
    • Materiāls: Liquid Silicone
    • Materiāls: elastīgs, ērts, izturīgs un nevainojami veidots
    • Diametrs: 3,75 cm
    • Piezīme: Lūdzu, neaizmirstiet lietot tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, lai padarītu dzimumlocekļa gredzenu ērtāku lietošanā, un noteikti noņemiet gredzenu, ja tas kļūst pārāk ciešs vai jūtat sāpes vai diskomfortu.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ob schlaff oder steif sieht der Schwanz geil aus

    Ich habe sehr viele Cockringe ausprobiert. Das ist mein neuer Favorit! Warum? Der Schwanz sieht im schlaffen sowie im steifen Zustand einfach prachtvoll aus. Penis und Eier kommen super zur Geltung. Beim Anlegen braucht es etwas Fingerspitzengefühl, Geduld, Übung und wenn man etwas größere Eier hat auch ordentlich Kraft, um das Gemächt in Position zu bringen. Übrigens, das Model im Bild trägt den Ring nicht korrekt bzw. könnte eine Alternative sein, aber nicht ideal. Bitte an den anderen Bildern orientieren. Viel Spass

      Novērtēšana 

      Take it to the next level with the Alpha Male Dual Cage Ring!

      Its sleek tri-ring design wraps around your dick, shaft and balls for a triple thrill. Think of it as a tight, yet totally cool hug for your manhood. It's all about keeping you harder for longer and taking your orgasm to the next level. Every vibe, every touch - it's all amped up. Ready for an epic finish?

        Novērtēšana 

        Eccezionale!

        Materiale ben elastico, misure assolutamente adeguate (almeno per me, ma devo ammettere di essere andato alla cieca nell'acquisto), si indossa facilmente con del lubrificante giusto per non strappare peli o tirare la pelle sia a riposo che in erezione.

        La cosa straordinaria è il risultato già visivamente ben percepibile ma soprattutto per la partner nell'utilizzo... Crea dipendenza!

        Non avrei mai pensato!

        Consigliatissimo!

          Novērtēšana 

          Try it!!!!!

          First time trying it not sure if I'd be into to it but... It feels good and my girl LOVES playing with the family jewels now.

            Novērtēšana 

            Toller Preis super Qualität

            Toller Preis und super Qualität. Empfehlung

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Alpha Male Dual Cage Ring

              Alpha Male Dual Cage Ring

              Pieredze ar Alpha Male Dual Cage Ring aizraujošu ceļojumu seksuālo kulmināciju pasaulē! Ļaujiet sevi aizraut iekārei un izbaudiet spēku un izturību, ko piedāvā šī inovatīvā gredzena un ball stretcher kombinācija.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: