No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Dr. Sado Pinwheel komplekts BDSM

Vai esat īsts pinwheel cienītājs un vai jums patīk sāpes, ko var radīt Wartenberg ritenis? Tad šis pinwheel komplekts profesionālām BDSM sesijām ir absolūti nepieciešams!

Vairāk informācijas

2168/00

79,90 €


-20,00 €

59,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai jūs esat īsts pinwheel cienītājs un vai jums patīk sāpes, ko var radīt Wartenberg ritenis? Tad šis pinwheel komplekts profesionālām BDSM sesijām ir absolūti nepieciešams!

     

    Tas, vai tas sāpēs vai tikai kutinās, ir atkarīgs no spiediena lieluma un līdz ar to arī no dominējošā partnera žēlsirdības. Vai tā būtu mugura, augšstilbi, krūtis, vēders, dzimumloceklis, sēklinieki vai pēdas - nervu ritenis ir piemērots daudzām ķermeņa daļām un to var izmantot individuāli. Pārsteiguma brīža tirpinošai sajūtai ir ieteicama kombinācija ar aizsietām acīm un MEO bondage ierobežojošiem līdzekļiem.

     

    Mēs piegādājam Dr. Sado komplektu cēlā iepakojumā. Tajā ir ergonomiski veidots tērauda rokturis un 4 maināmie zobratu ritenīši (nervu ritenīši) dažādām sajūtām, spēlējoties starp baudu un sāpēm: 1 vienīgais Wartenberga ritenītis, 1 x dubultais Wartenberga ritenītis, 1 x trīskāršais Wartenberga ritenītis un 1 x pieckāršais Wartenberga ritenītis.

     

    Izceltie elementi:

     

    Sado produkti ir daudzu SM studiju, profesionālu domin un meistaru pirmā izvēle! Wartenberga ritenis tiek uzvilkts uz partnera ādas. Atkarībā no pielietotā spiediena, rodas tirpinoša līdz sāpīga pieredze. Vartenberga ritenis, kas radies neiroloģijas jomā, tiek dēvēts arī par pinwheel, BDSM aprindās jau sen bauda leģendāru reputāciju kā daudzpusīga SM rotaļlieta.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • SM rotaļlietu komplekts
    • Profesionālas kvalitātes SM rotaļlietas SM studijām, meistariem un dominām.
    • Izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda
    • Ieskaitot cēlu iepakojumu

     

    BDSM ieteikums:

     

    Sado Nervu ritenis uz dažādām ķermeņa daļām, piemēram, iekšējām augšstilbu daļām, pēdām vai pat dzimumorgāniem, un atklājiet sava partnera intīmākos baudas punktus. Pēc rotaļām ar Vartenberga riteni āda būs ārkārtīgi jutīga, tāpēc tā būs lieliski sagatavota turpmākai apstrādei ar mūsu atsperu ķemmēm vai mūsu masāžas svecēm. Mēs iesakām izmantot Wartenbergrad kopā ar kādu no mūsu acu aizsietiem, lai vēl vairāk bagātinātu sajūtu pieredzi.

     

    Lietošana:

     

    Pateicoties tā formai, to var turēt kā galda piederumu, un jūs varat mainīt spiedienu, izmantojot uz priekšu vērstu rādītājpirkstu. Ergonomiskais rokturis padara to viegli un ērti lietojamu pat nepieredzējušam lietotājam.

     

    Eksperimentējiet ar dažādiem baudas un sāpju līmeņiem, mainot spiedienu. Ļaujiet Wartenberg ritenītim viegli slīdēt pa ādu, lai radītu vieglu tirpšanas sajūtu. Varat arī nedaudz spēcīgāk nospiest, lai iegūtu tiešāku un intensīvāku tirpšanas sajūtu.

     

    Higiēna:

     

    Tā kā instruments tiek izmantots arī jutīgām intīmās zonas ādas vietām, pirms lietošanas ieteicams to rūpīgi notīrīt un dezinficēt ar mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN.

     

    Brīdinājums:

     

    Wartenberg ritenis nav paredzēts traumu radīšanai. Tomēr tas var savainot ādu, ja tiek piemērots pārmērīgs spiediens.

     

     

    Papildu informācija:

     

    Adatu ritenīti var izmantot visās BDSM jomās. Piemēram, verdzības jomā, kad partneris ir sasaistīts ar kājām, populāra prakse ir pēdu pēdu riteņa ripināšana.

     

    Dominēšanas un pakļaušanas jomā ierīci var izmantot kā soda līdzekli izglītojošās spēlēs.

     

    Arī klīniskās erotikas jomā to bieži izmanto kā palīglīdzekli lomu spēlēs ar medicīniskajām iekārtām.

     

    Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, adatu ritenītis ir arī efektīvs līdzeklis sadisma un sadomazohisma jomā, lai radītu baudas sāpes pat smagākos sadomazohisma seansos - īpaši tad, ja adatu ritenītis tiek pārvietots pa jutīgām ādas vietām dzimumorgānu zonā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfetto per quello di cui avevo bisogno

    Lo adoro!!! Aggiunge un livello di sensazione che non ho mai saputo esistesse. Quando mio marito usa questo su di me, ogni nervo è risvegliato. Questo ha reso alcune notti estremamente esplosive! Consiglio vivamente questo prodotto a chiunque sia interessato al gioco sensoriale.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Mejor accesorio que compré hasta ahora.

    Mejor accesorio que compré hasta ahora.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Mit dem richtigen Spielzeug machen Doktorspiele viel Spaß!

    Mit dem richtigen Spielzeug machen Doktorspiele gleich doppelt so viel Spaß! Lockere doch schon mal deinen Kittel und rücke das Schwesternhäubchen zurecht, denn hier kommt ein ganz besonders elegantes Set an Nervenrädern, deren prickelnde Schmerzreize stark erregende Nebenwirkungen haben. Das schwarze Etui mit dem roten Innenfutter beinhaltet einen Griff mit Gewindeöffnung und 4 Aufsätze: ein 1-reihiges Nadelrad, ein 2-reihiges, ein 3-reihiges und ein 5-reihiges. Die Nadelräder drehen sich unabhängig voneinander. Aus rostfreiem Edelstahl gefertigt und auf Hochglanz poliert, machen diese Wartenberg-Räder auch optisch mächtig was her. Diagnose: Weiterführende Behandlung zwingend erforderlich!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Die Verarbeitung ist top - SM Spielspaß garantiert.

    Wir waren schon eine ganze Weile neugierig darauf wie es sich anfühlt bis ich dieses Set bestellt und alle Teile ausgiebig an meinem Freund ausprobiert habe.Die Gefühle variieren von leichter Berührung, leichte Strafe, starke Strafe bis hin zu Schmerzen, je nachdem wie stark das Pinwheel auf die Haut gedrückt wird und wie schnell es dabei bewegt wird.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Top of the top

    Schneller Versand und wirklich hervorragende Qualität.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Professionell

    Wie beschrieben und gerne wieder

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Dr. Sado Pinwheel komplekts BDSM

    Dr. Sado Pinwheel komplekts BDSM

    Vai esat īsts pinwheel cienītājs un vai jums patīk sāpes, ko var radīt Wartenberg ritenis? Tad šis pinwheel komplekts profesionālām BDSM sesijām ir absolūti nepieciešams!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: