No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Grezns kakla gredzens ar La Greca rakstu - sudrabs

Sekss kā grieķiem un romiešiem! Šis greznais gredzens, kas izgatavots no nerūsējošā tērauda, ir ne tikai atgādinājums par seno Grieķiju, bet arī viens no skaistākajiem dzimumlocekļa gredzeniem, kādi jebkad izgatavoti.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Sekss kā grieķiem un romiešiem! Šis greznais nerūsējošā tērauda gredzens ir ne tikai atgādinājums par seno Grieķiju, bet arī viens no skaistākajiem dzimumlocekļa gredzeniem, kādi jebkad izgatavoti. Mūsu nerūsējošā tērauda gredzens ar inkrustācijām (La Greca raksts, tā sauktā grieķu atslēga) tiek nēsāts ap dzimumlocekli un sēkliniekiem un rada dzimumlocekļa asins stāzes efektu. Pateicoties greznajam gredzenam, tiek radīta cietāka erekcija un palielinās uzbudinājums ... nemaz nerunājot par to, ka dzimumloceklis izskatās elpu aizraujoši kupls, ciets un liels!

     

    Vai esat gatavs ceļojumam uz seno Grieķiju? Dodamies ceļā! Senajā Grieķijā skaistu dzīvi raksturoja sekss un visatļautība. Brīnišķīgs maisījums! To visu jūs varat ienest savās mājās ar La Greca Cock Ring!

     

    Lai arī jūs varētu justies kā grieķu seksa karavīrs, katru locekļa gredzenu ar rokām ir izgatavojuši pieredzējuši rotaslietu dizaineri, un tā apdare ir absolūti nevainojama. Šī gredzena iekšējās malas ir noapaļotas un ļoti pulētas, lai garantētu īpaši ērtu piegulēšanu un īpaši stipru erekciju. Īpaši elegantais grieķu atslēgas raksts ir izvietots pa visu gredzenu un uzsver jūsu spēcīgo vīrišķību.

     

    Viss ir detaļās - La Greca - grieķu atslēga!

    Klasisks arhitektūras tēls, kas, šķiet, parādās visur, sākot ar flīzēm un beidzot ar tekstilizstrādājumiem, ir laika pārbaudi izturējušais grieķu atslēgas motīvs. Kā liecina nosaukums, šī ornamentālā raksta pirmsākumi meklējami Senajā Grieķijā, kur daudzās arhitektūras frīzēs un vāzēs bija redzamas šī regulārā ģeometriskā raksta joslas. Grieķu atslēgas būtība ir savstarpēji savienots taisnstūrveida raksts, kas sastāv no vienas nepārtrauktas līnijas.

     

    Šis kakla gredzens ir pilnīgi viengabalains un viegli tīrāms, un tam ir melns samta maisiņš. Lai gredzens pareizi piegulētu, tam jābūt pietiekami brīvam, lai to būtu viegli uzvilkt un noņemt, bet pietiekami cieši pieguļošam, lai ierobežotu asins plūsmu, kad penis ir erekcijā. Pirms un pēc lietošanas dzimumlocekļa gredzens jātīra ar mūsu aerosolu INSTACLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Luksusa gredzens ar La Greca rakstu
    • ar lāzera gravējumu
    • Dizains: grieķu atslēgas raksts
    • Materiāls: 100% pulēts nerūsējošais tērauds
    • Iekšējais diametrs: 40 mm, 45 mm, 50 mm, 55 mm
    • Biezums: 5 mm, platums: 15 mm
    • Samta uzglabāšanas maisiņš iekļauts komplektā
    • Kvalitatīva amatniecība
    • Krāsa: sudraba krāsa, zelta krāsa un sudraba krāsa ar melnu vai zilu inkrustāciju.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr schöner Cocring

    Der Cocring ist schön glatt und gut verarbeitet. Über den Preis lässt sich nicht streiten, einfach günstig und super Qualität

      Novērtēšana 

      Amazing!

      Love the shape, feel and weight of it! After trying so many to get the right size, this 2" one fits so snug and is comfy when erect too not too tight. I wear it constantly like a piece of jewellery with a day off occasionally as it does rub sometimes. Highly recommend!

        Novērtēšana 

        Conforme à mon attente

        Parfait. Utilisation nickel. Maintient parfaitement.

          Novērtēšana 

          Heavy and sexy

          Very high quality stainless steel. Very hefty weight. Enhances the bulge and my Wife couldn’t keep her eyes off of it. Fit and finish were spot on. Dimensions are exact. I would like to have the smaller one for the balls sack and the larger one to wrap around my whole package. I II love this setup, I love the weight these add. Great item.

            Novērtēšana 

            Fits so well

            Fits so well and make my cock hard and angry in the right way

              Novērtēšana 

              Cockring

              Très bel objet qui se porte comme un bijou, magnifique et sans contraintes

                Novērtēšana 

                Bellissimo

                Assolutamente da provare, il mio lui ne è rimasto entusiasta

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Grezns kakla gredzens ar La Greca rakstu - sudrabs

                  Grezns kakla gredzens ar La Greca rakstu - sudrabs

                  Sekss kā grieķiem un romiešiem! Šis greznais gredzens, kas izgatavots no nerūsējošā tērauda, ir ne tikai atgādinājums par seno Grieķiju, bet arī viens no skaistākajiem dzimumlocekļa gredzeniem, kādi jebkad izgatavoti.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Citi klienti arī iegādājās:

                  30 citas preces tajā pašā kategorijā: