No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Krūštura skavas

Informatīvais biļetens

Sadomaso - Sprauslu skavas ar savienojuma ķēdi

Mūsu Sadomaso krūtsgala skavas ir aizraujošs BDSM rotaļlietu aksesuārs, kas nodrošina intensīvu un unikālu krūtsgala stimulāciju. Tie ir paredzēti sprauslu saspiešanai, radot sāpju un baudas kombināciju, kas var pastiprināt sajūtas seksa vai BDSM sesijas laikā.

Vairāk informācijas

3691/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

Vairāk informācijas

Mūsu Sadomaso krūtsgala skavas ir aizraujošs BDSM rotaļlietu aksesuārs, kas nodrošina intensīvu un unikālu krūtsgala stimulāciju. Tie ir paredzēti sprauslu saspiešanai, radot sāpju un baudas kombināciju, kas var pastiprināt sajūtas seksa vai BDSM sesijas laikā. Mūsu Sadomaso krūšu skavu skavu īpašā iezīme ir to spēja palielināt asins plūsmu uz sprauslām, izmantojot kontrolētu saspiešanas spēku, kā rezultātā palielinās jutīgums un intensīvākas sajūtas.

Īpašas iezīmes, piemēram, ar vinilu apvilktas saspiešanas virsmas, regulējams saspiešanas spēks un savienojošā ķēdīte, palielina mūsu augstas kvalitātes krūšu skavu komfortu un daudzpusību:

  • Ar vinilu apvilktās skavotāju virsmas: Šī īpašība nodrošina vienmērīgāku krūšu skavu lietošanu. Vinila pārklājums aizsargā jutīgo krūšu sprauslu ādu no tieša metāla kontakta un samazina traumu risku. Tas padara lietošanu ērtāku un drošāku, īpaši iesācējiem vai cilvēkiem ar jutīgu ādu.
  • Regulējams skavas stiprums: iespēja regulēt skavas stiprumu ir izšķiroša priekšrocība, jo intensitāti var mainīt atkarībā no personiskajām vēlmēm. Iesācēji var sākt ar vieglu saspiešanas spēku, savukārt pieredzējuši lietotāji var palielināt intensitāti, lai panāktu spēcīgāku sajūtu. Šī pielāgojamība padara MEO krūšu skavas par daudzpusīgu piederumu, ko var pielāgot dažādiem noskaņojumiem un vēlmēm.
  • Savienojuma ķēdīte: Savienojuma ķēdīte starp krūšu skavām ir ne tikai vizuāli pievilcīga, bet arī paver plašākas iespējas. Uzmanīgi velkot ķēdīti, var mainīt spiedienu uz sprauslām un līdz ar to arī sajūtu intensitāti. Alternatīvi savienojuma ķēdītei var pievienot papildu atsvarus. Turklāt savienojošā ķēde ļauj dominējošajam partnerim BDSM sesijas laikā papildus kontrolēt krūtsgala stimulāciju (no maigas līdz spēcīgai).


Kopumā šīs krūšu skavas piedāvā aizraujošu veidu, kā uzlabot seksuālo dzīvi, radot līdzsvaru starp sāpēm un baudu, kas var novest pie intensīvākas kulminācijas.

Sīkāka informācija:

  • Sēklinieku skavas ar savienojuma ķēdīti
  • Materiāls: alumīnijs, gumija, nerūsējošais tērauds
  • Izmēri: 0,50 x 47,00 x 3,00 cm
  • Svars: aptuveni 40 grami
  • Lietojot krūšu skavas BDSM kontekstā, ir svarīgi vienmēr pievērst uzmanību drošībai un savstarpējai cieņai. Sprauslu skavas var izraisīt spēcīgas sajūtas, tāpēc vienmēr ir jānodrošina droša, ar piekrišanu un informēta vide. Saziņai ir galvenā nozīme: pārliecinieties, ka visi iesaistītie skaidri definē savas robežas un signālus, jo īpaši attiecībā uz sāpju slieksni. Vienmēr sāciet lēnām un palieliniet intensitāti tikai tad, ja visi iesaistītie to vēlas. Novērojiet ķermeņa reakcijas, lai izvairītos no paaugstinātas jutības vai iespējamas traumas. Būtiski ir vienoties par drošu vārdu vai signālu, lai nekavējoties pārtrauktu visas darbības. Atcerieties, ka visu iesaistīto personu labsajūtai un piekrišanai vienmēr ir jābūt pirmajā vietā.
  • Pirms un pēc katras lietošanas reizes iztīriet ar INSTACLEAN aerosolu no MEO.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Sadomaso - Sprauslu skavas ar savienojuma ķēdi

Sadomaso - Sprauslu skavas ar savienojuma ķēdi

Mūsu Sadomaso krūtsgala skavas ir aizraujošs BDSM rotaļlietu aksesuārs, kas nodrošina intensīvu un unikālu krūtsgala stimulāciju. Tie ir paredzēti sprauslu saspiešanai, radot sāpju un baudas kombināciju, kas var pastiprināt sajūtas seksa vai BDSM sesijas laikā.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: