No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Real Ass Play

Informatīvais biļetens

Rokas dildo - fisting iesācējiem

Fistings iesācējiem: no elastīga vinila izgatavotais dildo "Hand", kā norāda nosaukums, ir dildo, kas veidots pēc vīrieša rokas parauga. Izstieptie pirksti nodrošina jutīgu iekļūšanu, pārmērīgi nenogurdinot sfinktera muskuļus, kas ir ideāli piemērots fistinga vai paša fistinga praktizēšanai.

Vairāk informācijas

2543/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Fistings iesācējiem: no elastīga vinila izgatavotais dildo "Hand", kā norāda nosaukums, ir dildo, kas veidots pēc vīrieša rokas parauga. Izstieptie pirksti nodrošina jutīgu iekļūšanu, pārmērīgi nenogurdinot sfinktera muskuļus, kas ir ideāli piemērots fistinga vai paša fistinga praktizēšanai.

     

    Dildo ir īpaši paredzēts pieredzējušiem anālo baudu cienītājiem, jo, lai ieņemtu visu vīrieša roku, ir nepieciešama zināma prakse. Pateicoties gludajai pamatnei, dildo var piestiprināt pie daudzām gludām virsmām, nodrošinot dažādas uzbudināšanas iespējas.

     

    Jūs bieži jautājat sev, kā pareizi sist ar dūrienu vai kā pareizi sist ar dūrienu? Vēlaties iemācīties fistingu un meklējat fisting instrukcijas? Varbūt jūs pat vēlētos fistumēt pats? Tad mūsu fisting Roka ir ideāls dildo tieši jums! Dildo ir rags izaicinājums, kas sola neparastu anālo baudu, kad to apgūs.....

     

    Dildo ievietošanas garums ir 38 cm. Tā diametrs ir aptuveni 7,5 cm pie plaukstas, 5 cm pie plaukstas locītavas un 6 cm pie vārpstas.

     

    Kā lietot dildo?

     

    Jūs varat sagatavoties elpu aizraujošiem mirkļiem ar savu jauno rokas dildo tikai dažu soļu laikā:

     

    1.) Notīriet dildo:

     

    Pat ja jūsu dildo ir pilnīgi jauns vai jūs to iztīrījāt pēc pēdējās lietošanas reizes, jums tas rūpīgi jānomazgā ar karstu ūdeni vai higiēniski jāiztīra ar mūsu aerosolu VERYCLEAN, jo šis dildo iekļūs jūsu dziļākajās iekšējās zonās. Rūpīgi tīrot, Jūs nodrošināsiet savu drošību, higiēnu un veselību, lai šī pieredze Jums būtu pēc iespējas pozitīvāka.

     

    2.) Lietojiet daudz lubrikanta un Extremeo aerosola:

     

    Šī dildo izmērs nosaka, kāds lubrikants Jums jālieto. Izvēlieties MEO® lubrikantu, kas ir biezs, bet gluds, jo tas atvieglo ievietošanu un sniedz lieliskas sajūtas seksa laikā. Ja plānojat izmantot dildo, mēs iesakām mūsu biezo MANCUNT lubrikantu anālajam seksam. Tas ir ūdenī šķīstošs, balts un krēmīgs, un tā sajūta ir tāda kā nevienā citā lubrikantā. MANCUNT apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un izskalojas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT izskatās gandrīz kā sperma un padara dildo lietošanu par patīkamu baudu.

     

    Mūsu EXTREMEO aerosols ir lieliska izvēle gan iesācējiem anālā seksa jomā, gan pieredzējušiem lielu dildo lietotājiem. EXTREMEO ir īpašs produkts anālajam seksam un pat anālajai dilatācijai. Pateicoties īpašai aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, šis aerosols nodrošina, ka pat ļoti lieli fisting Dildo un fist dildos var vieglāk ievietot. EXTREMEO īpašā iedarbība veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Tas ir anālais aerosols, kas īsā laikā kopj ādu un atslābina anālo atveri. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt netraucētu anālo seksu!

     

    3.) Lūk, un sākam!

     

    Tā garuma un apkārtmēra dēļ dildo ievietošana sākumā var būt sarežģīta. Nesteidzieties, ejiet lēni un izvēlieties pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni. Atgulieties uz muguras ar mūsu ASS UP spilvenu zem dibena un paceltām un izstieptām kājām. ASS UP spilvens nodrošinās jūsu ķermenim stabilu un ērtu atbalstu pat saspringtās pozās. Cietais ASS UP spilvens arī neļaus Jums iegrimt gultā un atvieglos daudzas citas pozas seksa un dildo seksa laikā. Protams, jūs varat arī tupēt virs dildo, lai labāk kontrolētu lielā dildo iespiešanās dziļumu. Pareizai pozīcijai un pret noguruma pazīmēm, kad jūs tiekat uzņemt anāli vai izklaidējaties solo seksa laikā, mēs iesakām mūsu MEO's Fuck & Play sling . Labi polsterēti siksnu spilventiņi, kas izgatavoti no mīkstas Latigo ādas, apvij kaklu un ceļgalu aizmugurējo daļu, lai nodrošinātu īpaši dziļu iekļūšanu. Pateicoties vairākām sprādzēm, siksnu var individuāli regulēt.

     

    4.) Ļaujieties iekārei ar dildo bez ierobežojumiem!

     

    Pēc pilnīgas dildo ievietošanas jūsu ķermenim vajadzētu būt pietiekami atslābinātam, lai jūs tagad varētu baudīt dildo radītās sajūtas un mierīgi masturbēt. Daudzi mūsu klienti labprāt rotē dildo savā ķermenī, lai sasniegtu visas iekšējās erogēnās zonas, savukārt citi dod priekšroku grūdienveida kustībām. Eksperimentējiet, lai redzētu, kas jums patīk, taču, lūdzu, atcerieties, ka dildo jāvirza lēni, lai izvairītos no traumām!

     

    Vai ir kādi riski, lietojot rokas dildo?

     

    Nē un jā. Ja rokas dildo ievietojat uzmanīgi, nevajadzētu rasties problēmām, bet, ja ievietojat to steigā, bez pieredzes, bez priekšspēles vai nesasildot, var rasties iekšējo audu plīsumi un sāpes. Ja jūs to darīsiet lēni, vispirms iesildīsieties ar mazāku dildo no mūsu dildo tiešsaistes veikala, izmantosiet daudz lubrikanta un ieklausīsieties savā ķermenī, jums vajadzētu būt iespējai izbaudīt katru rokas dildo centimetru. Ja jūtat diskomfortu vai pat sāpes, pārtrauciet izmantot rokas dildo, jo jūsu anālais atveris nav gatavs tik īpašam rokas dildo.

     

    MEO® Hand Dildo materiāls un kopšana:

     

    Rokas dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes vinila materiāla. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais vinils ir ļoti stabils, tāpēc jūsu trešā roka kalpos ilgu laiku. Rokas dildo var tīrīt ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs arī iesakām regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Rokas dildo resp. fisting Dildo, Dildo ar roku, lieliski piemērots fistingam un fistingam ar roku
    • Ražots Eiropā! Šo ar roku veidoto dildo MEO™ ir ražojis jums Eiropā
    • Materiāls: Dildo ar roku izgatavots no vinila, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Lubrikants: Mēs iesakām mūsu lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT vai FORMULA X HYBRID.
    • Rokas dildo tīrīšana: Silts ūdens un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN
    • Nebaidieties no lieliem dildo anālā seksa laikā: mūsu EXTREMEO aerosols atslābina sfinkteri un atvieglo rokas dildo ievietošanu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    médiocre

    Qualité de fabrication médiocre, plein de défauts et de résidus de moulage. La ventouse ne fait absolument pas son taf car mal moulée. Le poignet est bien trop souple pour permettre une pénétration aisée en solo.
    Au déballage, la matière est collante et poisseuse mais çà va mieux après un lavage.

    Bref, ni beau ni agréable à utiliser

    • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Rokas dildo - fisting iesācējiem

    Rokas dildo - fisting iesācējiem

    Fistings iesācējiem: no elastīga vinila izgatavotais dildo "Hand", kā norāda nosaukums, ir dildo, kas veidots pēc vīrieša rokas parauga. Izstieptie pirksti nodrošina jutīgu iekļūšanu, pārmērīgi nenogurdinot sfinktera muskuļus, kas ir ideāli piemērots fistinga vai paša fistinga praktizēšanai.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: