No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sinnovator Seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Zirgu dzimumloceklis Dildo Sinnovator "Stallion

Vai tu meklē labi apveltītu puisi, kurš tev to dos kā īsts ērzelis? Tad vairs nemeklējiet, jo Sinnovator zirga dildo piedāvā to, par ko vienmēr esat sapņojis! Izgatavots no vislabākā platīna silikona un izstrādāts tik detalizēti un reālistiski, ka tas viegli pārspēj citu ražotāju zirgu dildo!

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai jūs meklējat labi apveltītu puisi, kurš jums to dos kā īsts ērzelis? Tad vairs nemeklējiet, jo Sinnovator zirga dildo ir tieši tas, par ko jūs vienmēr esat sapņojis! Izgatavots no vislabākā platīna silikona, animal dildo ir tik detalizēts un reālistisks, ka tas viegli pārspēj citu ražotāju zirgu dildo!

     

    Sinnovator Stallion ir milzīgs animal dildo, kas apmierinās gan pieredzējušāko Size Queens, gan pieredzējušāko dibena spēlētāju, gan poniju spēļu cienītāju apetīti. Taču šis dildo nav paredzēts tikai skatīšanai, tas piedāvā arī unikālu anālo izaicinājumu! Šis fascinējošais ērzelis ir pieejams 4 dažādos izmēros, no 18 cm līdz 41 cm garumā, un tas ir piemērots visiem līmeņiem - gan iesācējiem, gan vidēji pieredzējušiem, gan profesionāļiem. Sinnovator Stallion Penis ir vienkārši lieliska sajūta, jo tas pēta dziļākos dziļumus un aizved jūs mežonīgā izbraucienā, kas izstiepj un piepilda jūs līdz maksimumam.

     

    Šis fantastiskais silikona dildo ir precīzi atveidots, un tam ir perfekti izteikts dzimumloceklis ar izvirzītu rievu, kas ir brīnišķīga sajūta, kad tas pieskaras anālajai atverei. Turklāt ādas krokas pusceļā uz augšu nodrošina papildu stimulāciju, bet lielās kuplās bumbiņas pie pamatnes sniedz unikālu sajūtu, kad tās atsitīsies pret dibenu! Dildo ir pilnībā elastīgs un pielāgojas jūsu ķermenim, lai jūs varētu to izbaudīt tik dziļi un jutekliski kā nevienu citu dildo!

     

    Sinnovator Stallion animal dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes platīna silikona, un tā ievietošanas sajūta ir sensacionāla, īpaši, ja to lietojat ar savu iecienītāko lubrikantu. Dildo ir drošs ķermenim, netoksisks un viegli tīrāms, un tas ir izstrādāts, domājot par baudu UN drošību. Pateicoties smagai konstrukcijai un lielam, izturīgam pamatam, jūs varat apsēsties uz šī lielā, melnā dildo un bez raizēm doties pretī horizontam.

     

    Domājat, ka šo izcilo seksa rotaļlietu var atrast jebkur citur? Noteikti nē, jo šis dildo ir Sinnovator oriģināls un pieejams tikai MEO!

     

    Šai SINNOVATOR seksa rotaļlietai mēs iesakām mūsu MANCUNT lubrikantu. Šis lubrikants apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un izmazgājas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT padara SINNOVATOR seksa rotaļlietu lietošanu par elpu aizraujošu baudu. Uzklājiet pietiekami daudz lubrikanta uz seksa rotaļlietas un ievietojiet to savā anālajā atverē ar mūsu "Lubrikanta šāvēja" palīdzību. Mēs iesakām izmantot arī mūsu EXTREMEO aerosolu. Šis aerosols ir ideāla izvēle anālā seksa iesācējiem, kā arī pieredzējušiem SINNOVATOR seksa rotaļlietu cienītājiem. Pirms SINNOVATOR seksa rotaļlietas lietošanas to rūpīgi notīriet ar mūsu aerosolu VeryClean.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Ar rokām izgatavots zirga dildo, kas izgatavots no platīna silikona - ir lielisks pieskārienam, nesatur kaitīgas vielas un ir saudzīgs pret ķermeni.
    • Sarežģītas detaļas, piemēram, perfekti izteikts glāns, ādas krokas pusceļā uz augšu un biezas bumbiņas pie pamatnes.
    • Pieejami 4 dažādi izmēri.
    • Ideāls elastīgums, lai pielāgotos ķermeņa dabiskajām kontūrām un sniegtu individuālu apmierinājumu
    • Izturīgs pamats lielākai stabilitātei.
    • Oriģinālais Sinnovator dizains pieejams tikai MEO.
    • Apmērs: mazs - galva: 11,9 cm, kāts: 15 cm, vidējs - galva: 13,5 cm, kāts: 17,3 cm, liels - galva: 16,7 cm, kāts: 17,9 cm, XL - galva: 20,3 cm, kāts: 23,6 cm.
    • Ievietojamais garums: mazs: 18 cm, vidējs: 22,8 cm, liels: 30,5 cm, XL: 40,64 cm.
    • Garums: mazs: 23,5 cm, vidējs: 28 cm, liels: 36,4 cm, XL: 46,99 cm.
    • Kopējais diametrs: mazs - galva: 3,8 cm, kāts: 4,8 cm, vidējs - galva: 4,3 cm, kāts: 5,5 cm, liels - galva: 5,3 cm, kāts: 5,7 cm, XL - galva: 6,5 cm, kāts: 7,5 cm.
    • Svars: mazs: 0,48 kg, vidējs: 0,76 kg, liels: 1,42 kg, XL: 1,92 kg

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ideal gradient for depth training.

    Speaking personally, this dildo has the ideal gradient for depth training. The ridge below the halfway point (research tells me that it's actually called a 'preputial ring') is always a nice surprise when sliding down this beast. Also, I'd recommend the more rigid 'medium' firmness for a smoother insertion.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    This toy isn't for beginners ...

    Looks incredible, the platinum silicone is flexible however firm enough for effective penetration. The size is exactly what I was looking for

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Zirgu dzimumloceklis Dildo Sinnovator "Stallion

    Zirgu dzimumloceklis Dildo Sinnovator "Stallion

    Vai tu meklē labi apveltītu puisi, kurš tev to dos kā īsts ērzelis? Tad vairs nemeklējiet, jo Sinnovator zirga dildo piedāvā to, par ko vienmēr esat sapņojis! Izgatavots no vislabākā platīna silikona un izstrādāts tik detalizēti un reālistiski, ka tas viegli pārspēj citu ražotāju zirgu dildo!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    11 citas preces tajā pašā kategorijā: