No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sinnovator Seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

Romping reizēm var būt patiešām lieliski! Lielākoties tie ir nekastrēti suņu tēviņi, kas jāj uz citiem suņiem, pildītiem dzīvniekiem vai pat uz cilvēkiem, vai, kā šajā gadījumā, uz fantastiskā suņu dildo no Sinnovator, kas tikai gaida, kad jūs to sadīdīsiet.

Vairāk informācijas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Romping reizēm var būt patiešām lieliski! Lielākoties tie ir nekastrēti suņu tēviņi, kas jāj uz citiem suņiem, pildītiem dzīvniekiem vai pat uz cilvēkiem, vai, kā šajā gadījumā, uz fantastiskā Sinnovator suņu dildo, kas tikai gaida, kad jūs to sadīdīsiet.

     

    Sinnovator suņu dildo ir īsts šedevrs! Šis ekskluzīvais animal dildo no Sinnovator ir rūpīgi izgatavots ar rokām un pārsteidz ar savu nepārspējamo kvalitāti. Tas izskatās lieliski un ir tikpat lielisks. Ar savām reālistiskajām detaļām šis izsmalcinātais dildo noteikti atklās jūsu dzīvniecisko pusi! Šis suņa penis ar izvirzītajām vēnām, izteiktu priekšāda jeb glāns un raksturīgo "kupli" pie pamatnes garantē īpašu apmierinājumu. Izteiktais dildo gals ar katru grūdienu piemēro perfektu spiedienu īstajā vietā, savukārt izspūrušās bumbiņas nodrošina unikālu intensitāti, kad tās iekļūst dziļi jūsu iekšienē.

     

    Sinnvoator suņu dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes platīna silikona. Taču suņu dildo ir ne tikai fantastisks - tas ir arī drošs ķermenim, netoksisks un saderīgs ar jūsu iecienītāko lubrikantu uz ūdens bāzes. Turklāt tas ir pietiekami stingrs, lai nodrošinātu perfektu iekļūšanu, vienlaikus saglabājot optimālu elastību, lai pielāgotos ķermenim un sniegtu individuālu apmierinājumu.

     

    Suņu dildo ir ekskluzīvs Sinnovator izstrādājums, un tas ir pieejams tiešsaistē MEO.

     

    Šai SINNOVATOR seksa rotaļlietai mēs iesakām mūsu MANCUNT lubrikantu. Šis lubrikants apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un izmazgājas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT padara SINNOVATOR seksa rotaļlietu lietošanu par elpu aizraujošu baudu. Uzklājiet pietiekami daudz lubrikanta uz seksa rotaļlietas un ievietojiet to savā anālajā atverē ar mūsu "Lubrikanta šāvēja" palīdzību. Mēs arī iesakām izmantot mūsu EXTREMEO aerosolu. Šis aerosols ir ideāla izvēle anālā seksa iesācējiem, kā arī pieredzējušiem SINNOVATOR seksa rotaļlietu cienītājiem. Pirms SINNOVATOR seksa rotaļlietas lietošanas to rūpīgi notīriet ar mūsu aerosolu VeryClean.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Ar rokām izgatavots suņu dildo no platīna silikona - lieliska sajūta, protams, netoksisks un ķermenim draudzīgs.
    • Ārkārtīgi reālistiskas detaļas, piemēram, izceltas vēnas, izteiksmīgs izliekums ar kodenu galu un liels izspiests "knupītis" pie pamatnes.
    • Pieejami trīs izmēri. Pietiekami stingrs, lai nodrošinātu perfektu iekļūšanu, tomēr pietiekami elastīgs, lai locītos kopā ar ķermeni
    • Apjoms: mazs: 18,5 cm, vidējs: 25,5 cm, liels: 27,94 cm.
    • Iekšējais diametrs: mazs: 6 cm, vidējs: lielākais punkts: 8,13 cm, liels: 9 cm.
    • Ievietojamais garums: mazs: 17 cm, vidējs: 20,32 cm, liels: 25,4 cm.
    • Garums: vidējais: 21,59 cm, lielais: 26,67 cm.
    • Kopējais diametrs: vidējais: pamatne: 7,37 cm, lielais: pamatne: 8,89 cm
    • Svars: mazs: 0,3 kg, vidējs: 0,46 kg, liels: 0,8 kg

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    I have two of these

    There are many similar toys on the market, but I find most of them to be almost comical, or just ugly. Not this one! This is a beautiful fantasy cock that I can take seriously. What a sexy toy!

      Novērtēšana 

      Feels amazing and looks gorgeous

      I wanted to try something new and when I found the MEO site I was spoilt for choice. I found this knot dildo and the idea of it was filthy so knew I had to have it and am so glad I did. I went for a medium and when it arrived I was over the moon! It looks absolutely stunning and feels incredible in my hand and other places. I couldn't be happier and fully recommend one of these to anyone as it's my new favourite.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Romping reizēm var būt patiešām lieliski! Lielākoties tie ir nekastrēti suņu tēviņi, kas jāj uz citiem suņiem, pildītiem dzīvniekiem vai pat uz cilvēkiem, vai, kā šajā gadījumā, uz fantastiskā suņu dildo no Sinnovator, kas tikai gaida, kad jūs to sadīdīsiet.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        11 citas preces tajā pašā kategorijā: