No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sinnovator Seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Anal dildo Sinnovator Surge

Dodieties uz anālās baudas viļņa ar Sinnovator Surge anālo dildo! Tas ir izgatavots ar rokām no labākā silikona, un tam ir aizraujošs dizains, kas padara to ideāli piemērotu dziļām anālajām mācībām.

Vairāk informācijas

2718/00

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Izjūtiet anālās baudas vilni ar Sinnovator Surge Anālais dildo! Tas ir izgatavots ar rokām no labākā silikona, un tam ir aizraujošs dizains, kas padara to ideāli piemērotu dziļām anālajām mācībām.

     

    Šīs lielās, skaistās bumbiņas sniegs pilnīgi jaunas sajūtas jūsu anālo seansu laikā! Bumbas ar baudu viena pēc otras ieplūst iekšā un stimulē jutīgās nervu galotnes anālajā kanālā. Viļņa formas vārpsta rada uzbudinājuma viļņus un drebuļus, kad tā virzās uz jūsu saldo punktu - prostatu. Ir padomāts arī par drošību, jo T veida pamatne ļauj to ātri un viegli izvilkt baudas kulminācijas brīdī!

     

    Šīs milzu anālās lodītes ir izstrādātas, izmantojot jaunākās 3D drukāšanas tehnoloģijas, un veidotas ar rokām no augstas kvalitātes platīna silikona. Tie izskatās tikpat labi, cik labi tie ir! Tie ir arī 100 % droši ķermenim, netoksiski un nesatur ftalātus. Tās ir saderīgas gan ar silikona, gan ūdens bāzes lubrikantiem.

     

    Šai SINNOVATOR seksa rotaļlietai mēs iesakām izmantot mūsu MANCUNT lubrikantu. Šis lubrikants apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un izmazgājas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT padara SINNOVATOR seksa rotaļlietu lietošanu par elpu aizraujošu baudu. Uzklājiet pietiekamu lubrikanta daudzumu uz seksa rotaļlietas un ievietojiet nedaudz lubrikanta anālajā atverē ar mūsu "Lubrikanta šāvēja" palīdzību. Mēs arī iesakām izmantot mūsu EXTREMEO aerosolu. Šis aerosols ir lieliska izvēle gan anālā seksa iesācējiem, gan pieredzējušiem SINNOVATOR seksa rotaļlietu cienītājiem. Pirms SINNOVATOR seksa rotaļlietas lietošanas tā rūpīgi jāiztīra ar mūsu aerosolu VeryClean.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • SINNOVATOR anālais seksa rokturis ar šīm milzīgajām anālajām pērlītēm!
    • Ideāli piemērotas dziļai anālajai trenēšanai
    • T-veida pamatne ātrai un vieglai izņemšanai.
    • Izstrādāts, izmantojot jaunākās 3D drukāšanas tehnoloģijas, un veidots ar rokām no augstas kvalitātes platīna silikona - 100 % drošs ķermenim, netoksisks un nesatur ftalātus.
    • Apjoms: galva: 15,5 cm, kāts: 10 cm
    • Ievietojamais garums: 22 cm
    • Garums: 25 cm
    • Kopējais diametrs: galviņa: 5 cm, kāts: 3 cm
    • Svars: 0,35 kg

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ein sehr tolles Material

    Der Anal Dildo selbst ist aus einem tollen Material, das sich wunderbar weich anfühlt. Störende "Nähte", wie man sie an ähnlichen Dildos findet, sind hier nicht vorhanden. Man kann dem Anal Dildo also eine hervorragende Verarbeitung attestieren.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Anal dildo Sinnovator Surge

    Anal dildo Sinnovator Surge

    Dodieties uz anālās baudas viļņa ar Sinnovator Surge anālo dildo! Tas ir izgatavots ar rokām no labākā silikona, un tam ir aizraujošs dizains, kas padara to ideāli piemērotu dziļām anālajām mācībām.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    11 citas preces tajā pašā kategorijā: