No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sinnovator Seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

Sinnovator Dagon Depth Training Dildo ir meistarīgi veidots taustekļu dildo, kas pieprasa apbrīnu. Tam ir unikāls dizains, stimulējoši graduēti piesūcekņi, šaurs gals, rievota apakšdaļa un ievērojamas rievas sānos, kas stiepjas cauri vada garumam.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis perversais resnās zarnas dildo vislabāk jūtas jūsu dziļākajos anālajos dziļumos, un tas garantē, ka jūs vēlēsieties vēl vairāk!

     

    Sinnovator Dagon Depth Training Dildo ir meistarīgi veidots taustekļu dildo, kas aicina jūs apbrīnot to. Tam ir unikāls dizains, stimulējoši graduēti piesūcekņi, šaurs uzgalis, rievota apakšdaļa un ievērojamas rievas sānos, kas stiepjas cauri vada garumam. Šī perversā radība ar briesmīgo iebīdāmo garumu no 30 līdz 57 cm gremdējas ķermeņa iekšienēs, griezdamās un griezdamās, lai gūtu satriecošu, ļoti īpašu apmierinājumu. Turklāt paceltie taustekļu piesūcekņi rada perfektu spiedienu uz jutīgajām nervu galotnēm, nodrošinot pilnīgi unikālu pieredzi. Tiklīdz tausteklis ir pārvarējis sfinktera sfinkteri, šis izsmalcinātais mācību dildo sola nepārspējamu stimulāciju.

     

    Šis fantastiskais dzīvnieku dildo, kas izgatavots ar rokām no vislabākā platīna silikona, nesatur toksīnus un ftalātus un ir saderīgs ar mūsu ūdens bāzes lubrikantiem. Elastīgā silikona sajūta ir brīnišķīga, kad tas slīd iekšpusē, savukārt ērti veidots uzgalis atvieglo ievietošanu. Pateicoties apaļajam pamatam, kas nodrošina arī stabilitāti, jūs varat pakāpeniski ievietot taustekli un atklāt pavisam jaunas baudas dimensijas. Kāpēc jūs vienkārši nesaskaitāt, cik daudz taustekļu sūcēju varat ievietot anālajā kanālā?

     

    Šai SINNOVATOR seksa rotaļlietai mēs iesakām izmantot mūsu MANCUNT lubrikantu. Šis lubrikants apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un izmazgājas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT padara SINNOVATOR seksa rotaļlietu lietošanu par elpu aizraujošu baudu. Uzklājiet pietiekami daudz lubrikanta uz seksa rotaļlietas un ievietojiet to savā anālajā atverē ar mūsu "Lubrikanta šāvēja" palīdzību. Mēs arī iesakām izmantot mūsu EXTREMEO aerosolu. Šis aerosols ir ideāla izvēle anālā seksa iesācējiem, kā arī pieredzējušiem SINNOVATOR seksa rotaļlietu cienītājiem. Pirms SINNOVATOR seksa rotaļlietas lietošanas to rūpīgi notīriet ar mūsu aerosolu VeryClean.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Monstrozs dziļi trenējošs dildo pieejams 3 izmēros - atšķirīgs ievietojamais garums.
    • Ārkārtīgi sarežģīti izstrādāts, tostarp piesūcekņi un perfekti veidots uzgalis.
    • Meistarīgi veidots un ar rokām atliets no platīna silikona
    • Ideāli piemērots dziļiem anālajiem vingrinājumiem un ekstrēmām anālajām rotaļām
    • 100 % drošs ķermenim, nesatur ftalātus, nav toksisks un saderīgs ar silikona un ūdens bāzes lubrikantiem
    • Apjoms: mazs: 8,5 cm - 19,5 cm, vidējs: 12,7 cm - 26,67 cm, liels: 9 cm - 21 cm.
    • Ievietojamais garums: mazs: 30,5 cm, vidējs: 40,64 cm, liels: 57,15 cm.
    • Garums: mazs: 32,6 cm, vidējs: 46,99 cm, liels: 60,42 cm,
    • Kopējais diametrs: mazs: 2,7 cm - 6,2 cm, vidējs: 5,08 cm - 8,89 cm, liels: 3,3 cm - 6,68 cm.
    • Svars: mazs: 0,36 kg, vidējs: 1,9 kg, liels: 1,1 kg

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Viel Freude

    Ich würde mich als anal fortgeschritten bezeichnen und habe einen guten Vergleich zwischen vielen verschiedenen Dildos und Anal Plugs. Der Tentakel gefällt mir wirklich gut denn er vereint die Vorzüge eines Butt Plugs und eines großen langen Dildos perfekt. Das Material ist angenehm weich, aber dennoch sehr stabil. Durch seine Form lässt er sich hervorragend einführen und die Noppen fühlen sich fantastisch im Inneren an. Der Saugnapf hält sehr gute auf allen glatten Oberflächen. Ich werde mit dem Sinnovator Dagon Tentakel Animal Dildo noch viel Freude haben und kann ihn an Anfänger zum Dehnen, sowie auch an Fortgeschrittene sehr empfehlen, denn die breiteste Stelle ist wirklich eine Herausforderung. Reinigung geht mit warmen Wasser dem hier empfohlenen Very Clean Spray super einfach.
    Ich werde mir noch weitere Dildos aus der Serie zulegen!

      Novērtēšana 

      Bought the large

      Nice and slim at the beginning so even if you're not a pro this is great to slowly build up the size.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Massive!

      Texture is amazing!
      Looks fantastic on a strapon harness

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

      Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

      Sinnovator Dagon Depth Training Dildo ir meistarīgi veidots taustekļu dildo, kas pieprasa apbrīnu. Tam ir unikāls dizains, stimulējoši graduēti piesūcekņi, šaurs gals, rievota apakšdaļa un ievērojamas rievas sānos, kas stiepjas cauri vada garumam.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      11 citas preces tajā pašā kategorijā: