No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sinnovator Seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Astoņkājis dubultā tausteklis Sinnovator animal dildo

Šis garais animal dildo ir liels astoņkāja tausteklis, kas vispirms pārvar sfinktera sargus un pēc tam neatlaidīgi iebrien anālajā kanālā, lai ar saviem piesūcekņiem izpētītu tā dziļāko iekšpusi.

Vairāk informācijas

2723/00

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Šis garais animal dildo ir astoņkāja lielais tausteklis, kas vispirms pārvar sfinkteru un pēc tam neatlaidīgi spiež anālajā kanālā, lai ar piesūcekņiem izpētītu tā dziļāko iekšpusi.

     

    Mūsu fascinējošais taustekļu dildo ir prasmīgi ar rokām modelēts no platīna silikona, ir detalizēts un unikāla dizaina. Tā 2 savstarpēji savijušies taustekļi ļauj tā slaidajam ķermenim ienirt visdziļākajos ķermeņa dziļumos, savukārt tā stimulējošie piesūcekņi palutina jutīgās anālā kanāla nervu galotnes! Pateicoties tā perfektajam slīdējumam un elastīgumam, šis jūras baudas sniedzējs precīzi pielāgojas ķermeņa iekšējām vijumiem un nodrošina elpu aizraujošu stimulāciju.

     

    Sinnovator Kraken Depth Training Dildo ir konusveida formas un plānāka galviņa, kas atvieglo ievietošanu. Tas ir saderīgs arī ar jūsu iecienītākajiem silikona un ūdens bāzes lubrikantiem un, gluži kā īsts zemūdens iemītnieks, visērtāk jūtas, kad tas ir patiešām mitrs. Šis garais animal dildo ne tikai ir lieliski jūtams, kad tas ir izvadīts cauri sfinkterim un ievietots jūsos, bet arī ir 100 % drošs ķermenim un netoksisks. Uzticieties mums, jūs jutīsieties pilnīgi iekļāvusies!

     

    Šim SINNOVATOR animal dildo mēs iesakām mūsu MANCUNT lubrikantu. Šis lubrikants apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un izskalojas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT padara SINNOVATOR animal dildo izmantošanu par elpu aizraujošu baudu. Uzklājiet pietiekami daudz lubrikanta uz dzīvnieka dildo un ievietojiet to savā anālajā atverē ar mūsu "Lube Shooter". Mēs arī iesakām izmantot mūsu EXTREMEO aerosolu. Šis aerosols ir ideāla izvēle iesācējiem anālajā seksā, kā arī pieredzējušiem SINNOVATOR dzīvnieku dildo cienītājiem. Pirms SINNOVATOR Animal Dildo lietošanas rūpīgi notīriet to ar mūsu VeryClean aerosolu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Dildo dziļuma treniņš = īpaši garš dildo
    • animal dildo Octopus
    • Meistarīgi ar rokām veidots dildo ar 2 savstarpēji savijušiem taustekļiem jūsu pašu dziļuma apmācībai.
    • Detalizēts ar piesūcekņiem, kas stimulē anālo kanālu
    • Īpaši elastīgs - pielāgojas ķermenim, lai nodrošinātu personalizētu apmierinājumu.
    • Ar rokām veidots no augstas kvalitātes platīna silikona - drošs ķermenim un saderīgs ar silikona un ūdens bāzes lubrikantiem.
    • Apjoms: galviņa: 6,5 cm, kāts: 22 cm.
    • Ievietojamais garums: 61,5 cm
    • Garums: mazs: 65 cm
    • Kopējais diametrs: galviņa: 2 cm, kāts: 7 cm.
    • Svars: 1,75 kg

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ein sehr schönes nicht alltägliches Sextoy.

    Ein sehr schönes nicht alltägliches Sextoy. Es ist angenehm weich und biegsam, dadurch für anale und vaginale Sexspiele geeignet.
    Das Einführen ist auch für Anfänger kein Problem da der Kopf relativ dünn ist. Deshalb auch gut zum Analdehnen geeignet.
    Die Saugnäpfe des Tentakels sorgen für ein tolles Gefühl beim spielen. Der Saugfuss ist sehr stark und hält auf glatten Oberflächen.

      Novērtēšana 

      Overall an amazing toy with fantastic texture.

      Amazing texture and detail. The firmness makes you feel everything yet is still soft and bendy.
      The taper is gradual but by the bottom you still have an incredibly full feeling!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Great toy, exciting to use and leaves you wanting more.

      Just feeling it sink deeper and deeper inside was enough to have my legs quaking before I managed to hilt it in myself all the way. It was a little intimidating at first, only because I hadn't done much depth play with the amount of texture the Kraken has, but (with enough lube), It feels great!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Perfect for stimulating depth play

      The twisting twin-tentacle design of the Kraken is unique and exciting, and the alternating spiral pattern of suckers and smooth areas provide a very interesting texture and strong stimulation of your rear entrance as the toy slithers in and out of you. It's surprisingly easy to insert, and its great length and flexibility makes it amazing for exploring your depths – I can't wait to be able to take it all the way inside!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Astoņkājis dubultā tausteklis Sinnovator animal dildo

      Astoņkājis dubultā tausteklis Sinnovator animal dildo

      Šis garais animal dildo ir liels astoņkāja tausteklis, kas vispirms pārvar sfinktera sargus un pēc tam neatlaidīgi iebrien anālajā kanālā, lai ar saviem piesūcekņiem izpētītu tā dziļāko iekšpusi.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      11 citas preces tajā pašā kategorijā: