No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Dildo XXL Crazy Cock

Portāls Crazy Cock ir ideāla anālā seksa rotaļlieta, ko vienmēr esat vēlējies: Crazy Cock Dildo ar biezām bumbiņām un apjomīgu butt plug vienlaikus, iespaidīgi liels, lieliskas formas un izgatavots no slidenas vielas! Pieejams 5 iespaidīgos izmēros, pieredzējušiem un profesionāliem lietotājiem.

Vairāk informācijas

89,90 €


-20%

71,92 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Crazy Cock ir ideāla anālā seksa rotaļlieta, ko vienmēr esat vēlējies! Crazy Cock ir dildo ar biezām bumbiņām un apjomīgu butt plug vienlaikus; iespaidīgi liels, lieliskas formas un izgatavots no slidenas vielas! Pieejams 5 iespaidīgos izmēros, pieredzējušiem un profesionāliem lietotājiem.

     

    Izceltas īpašības:

     

    • Garantētas elpu aizraujošas sajūtas
    • Ķermenim drošs, elastīgs silikons
    • 5 izmēri: Progresīviem un profesionāļiem
    • Biezas bumbiņas kā cieta bāze braukšanai bez rokām
    • Gluda virsma vieglai ievietošanai
    • Izgudrots dizains
    • Plaša iesūces bāze: pielipšana pie gludām virsmām
    • Pilnīgi ideāli piemērots anālajai izstiepšanai

     

    Elastīgais dildo sniedz nesalīdzināmu sajūtu, ka esat maksimāli piepildīts. Pateicoties spēcīgajai piesūcekņa pamatnei, jūs varat izbaudīt šo anālo baudījumu pat bez rokām un dažādās pozās, jo dildo var viegli piestiprināt gandrīz pie jebkuras gludas virsmas. Tāpēc varat baudīt uzbudinošu solo seksu vai izmantot to kopā ar siksniņu, lai nodarbotos ar pegging seksu. Viss, kas jums tagad nepieciešams, ir liela porcija MANCUNT lubrikanta.

     

    Jūsu jaunais lielais XXL dildo - Kā lietot lielo dildo:

     

    Liela dildo garums un apkārtmērs var būt ļoti biedējošs kādam, kam ir maza pieredze ar lielu dildo. Tomēr šāds biezs dildo var arī sagādāt lielu baudu un apmierināt Jūs kā neviens cits dildo.

     

    Izlasiet MEO ® dildo ceļvedi, lai sagatavotos savam lielajam anālajam piedzīvojumam! Mēs jums pastāstīsim, kas jums jāņem vērā, lietojot lielo dildo, un kurš dildo jums ir vispiemērotākais.

     

    Kā lietot tik lielu dildo?

     

    Jūs varat sagatavoties elpu aizraujošiem mirkļiem ar savu lielo dildo, veicot tikai dažus soļus:

     

    1.) Notīriet dildo:

     

    Pat ja Jūsu dildo ir pilnīgi jauns vai Jūs to iztīrījāt pēc pēdējās lietošanas reizes, Jums tas rūpīgi jānomazgā ar karstu ūdeni vai higiēniski jāiztīra ar mūsu aerosolu VERYCLEAN, jo šis lielais Crazy Cock dildo iekļūs Jūsu dziļākajās iekšējās zonās. Rūpīga tīrīšana nodrošinās Jūsu drošību, higiēnu un veselību, lai šī pieredze Jums būtu pēc iespējas pozitīvāka.

     

    2.) Lietojiet daudz lubrikanta un Extremeo aerosola:

     

    Dildo izmērs un tā biezais dzimumloceklis noteiks, kādu lubrikantu Jums vajadzētu izmantot. Izvēlieties MEO® lubrikantu, kas ir biezs, bet gluds, jo tas atvieglo ievietošanu un sniedz lielisku sajūtu seksa laikā. Īpaši laba izvēle ir augstas kvalitātes lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Ja plānojat izmantot patiešām lielu dildo, mēs iesakām mūsu biezo MANCUNT anālā seksa lubrikantu. Tas ir ūdenī šķīstošs, balts un krēmīgs, un tā sajūta ir tāda kā nevienā citā lubrikantā. MANCUNT apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un izskalojas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT izskatās gandrīz kā sperma un padara liela dildo lietošanu par nesāpīgu baudu.

     

    Mūsu EXTREMEO aerosols ir ideāla izvēle gan iesācējiem anālajā seksā, gan pieredzējušiem lielu dildo lietotājiem. EXTREMEO ir īpašs produkts anālajam seksam un anālajai stiepšanai. Pateicoties īpašai aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, šis aerosols nodrošina, ka pat ļoti lielus dildo un anālos spraudņus var vieglāk ievietot. EXTREMEO īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Tas ir anālais aerosols, kas īsā laikā kopj ādu un atslābina anālo atveri. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt netraucētu anālo seksu!

     

    3.) Lūk, un sākam!

     

    Lielā dildo ievietošana garuma un apkārtmēra dēļ sākumā var būt sarežģīta. Nesteidzieties, ejiet lēni un izvēlieties pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni. Atgulieties uz muguras ar mūsu ASS UP spilvenu zem dibena un paceltām un izstieptām kājām. ASS UP spilvens nodrošinās jūsu ķermenim stabilu un ērtu atbalstu pat saspringtās pozās. Cietais ASS UP spilvens arī neļaus Jums iegrimt gultā un atvieglos daudzas citas pozas seksa un solo seksa laikā. Protams, jūs varat arī tupēt virs dildo, lai labāk kontrolētu lielā dildo iespiešanās dziļumu. Mēs noteikti iesakām "iesildīties" ar mazāku dildo un pēc tam sākt strādāt pie lielā Crazy Cock dildo.

     

    4.) Ļaujieties savai iekārei bez ierobežojumiem!

     

    Pēc dildo biezās galviņas ievietošanas Jūsu ķermenim vajadzētu būt pietiekami atslābinātam, lai Jūs varētu baudīt dildo radītās sajūtas un vienlaikus masturbēt. Daudziem mūsu klientiem patīk rotēt lielo dildo savā ķermenī, lai sasniegtu visas iekšējās erogēnās zonas, savukārt citi dod priekšroku grūdienveida kustībām. Eksperimentējiet, lai noskaidrotu, kas jums patīk, bet, lūdzu, atcerieties, ka dildo jāpārvieto lēni, lai izvairītos no traumām!

     

    MEO ® lielā dildo materiāls un kopšana:

     

    Šis lielais dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais silikons ir ļoti stabils, tāpēc jūsu lielais dildo kalpos ilgu laiku. Īpaši lielo dildo var tīrīt ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs arī iesakām regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

    Sīkāka informācija:

     

    • Dildo Crazy Cock
    • Izmēri: S izmērs = diametrs no 3,2 cm līdz 5,5 cm, garums 19 cm, ievietojamais garums 13,5 cm. M izmērs = diametrs no 3,8 cm līdz 6,5 cm, garums 22 cm, ievietojamais garums 16 cm. L izmērs = diametrs no 4,5 cm līdz 7,5 cm, garums 25 cm, ievietojamais garums 19 cm. XL izmērs = diametrs no 5 cm līdz 8,5 cm, garums 29 cm, ievietojamais garums 21 cm. XXL izmērs = diametrs no 5,6 cm līdz 9,5 cm, garums 31 cm, ievietojamais garums 24 cm.
    • Šo lielo Crazy Cock dildo var izbaudīt gan sievietes, gan vīrieši. Tas rada piepildījuma sajūtu, stimulējot anālās atveres iekšējās sienas. Turklāt lielais dildo nodrošina anālo izstiepšanu, kas ir bieži lolota BDSM fantāzija.
    • Maksimālai baudai mēs iesakām izmantot mūsu seksa veikalā pieejamo lubrikantu MANCUNT.
    • Pateicoties praktiskajai piesūcekņa pamatnei, dildo droši pieguļ pie visām gludām virsmām. Dildo ir piemērots arī lietošanai ar siksnu siksnām.
    • Materiāls: 100 % silikons
    • samtaini mīksta virsma
    • elastīgs un vienlaikus patīkami stingrs
    • biezs dzimumloceklis
    • 100 % bez ftalātiem
    • bez smaržas

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Bombe

    Voll die Explosion im Arsch

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Huge

    Going to take lots of sessions to fit this in.. Huge

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Absoluter Favorit

    Als Fan der analen Selbstverwöhnung wird das mein absoluter Favorit. Er ist in Größe L nicht zu groß und nicht zu klein. Ich hab größere und kleinere, aber dieser ist genau richtig. Natürlich bin ich trainiert. Für Anfänger ist er wahrscheinlich zu groß. Wer ihn bestellt macht nichts falsch. Die Qualität ist 1A

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Woah.

    Der ist schon eine ordentliche Nummer. Meiner hat an der dicksten Stelle einen Durchmesser von fast 10 cm! Top Qualität.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Größe XXL

    So wie erwartet. Gut verarbeitet. Passt perfekt!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Dildo XXL Crazy Cock

    Dildo XXL Crazy Cock

    Portāls Crazy Cock ir ideāla anālā seksa rotaļlieta, ko vienmēr esat vēlējies: Crazy Cock Dildo ar biezām bumbiņām un apjomīgu butt plug vienlaikus, iespaidīgi liels, lieliskas formas un izgatavots no slidenas vielas! Pieejams 5 iespaidīgos izmēros, pieredzējušiem un profesionāliem lietotājiem.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: