No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM apkakles

Informatīvais biļetens

Slēdzams ādas Posture Collar - melns/zils

Izbaudiet dominanci un pakļaušanos verdzībā ar mūsu slēdzamo melnās/zilās ādas komplektu Posture Collar. Šī BDSM apkakle ir izgatavota no izturīgas ādas, un tās ciešais stiprinājums nodrošina, ka lietotāja galva un kakls ir fiksēti vertikālā stāvoklī.

Vairāk informācijas

3333/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet dominanci un pakļaušanos verdzībā ar mūsu slēdzamo melnās/zilās ādas komplektu Posture Collar. Šī BDSM apkakle ir izgatavota no izturīgas ādas, un tās ciešais stiprinājums nodrošina, ka lietotāja galva un kakls ir fiksēti vertikālā stāvoklī. Elegantā melnās un zilās krāsas kombinācija piešķir mūsu ādas aprocei Posture Collar pārsteidzošu un pievilcīgu estētiku, kas uzrunā sajūtas un rosina iztēli. Ar šo ādas Posture Collar jūs varat izbaudīt jauna veida BDSM, paužot padevību vai dominanci un izjūtot intensīvu varas un kontroles sajūtu. Izbaudiet BDSM valdzinājumu un kaisli ar Posture Collar, kas ir ideāls aksesuārs prasīgiem verdzības cienītājiem.

    Kas īpašs šajā Posture Collar no ādas?

     

    MEO® ar rokām izgatavotajam Posture Collar ir izmantota tikai izsmalcināta govs āda, kas padara apkakli īpaši izturīgu un nodrošina ļoti labu valkāšanas komfortu verdzināšanas laikā. Posture Collar cieši un cieši pieguļ ap kaklu. Ar metāla sprādzēm, kas līdzinās jostai, Posture Collar var aizvērt un pielāgot jebkuram kakla apkārtmēram. Trīs iebūvētās D-veida gredzeni, kas izgatavoti no nerūsējošā tērauda, nodrošina iespēju optimāli integrēt Posture Collar verdzināšanas sesijā. Piemēram, jūs varat piestiprināt pavadas auklu, ķēdes ar āķiem, roku dzelžus vai bondage virvi. Mūsu izmantotās augstas kvalitātes sprādzes un kniedes ar reljefu MEO ® logotipu padara mūsu Posture Collar ne tikai drošu pret viltojumiem, bet arī tik izturīgu, ka tas ir ideāli piemērots arī ilgākām un intensīvākām BDSM sesijām. Īpašas sprādzes aizmugurē ļauj Posture Collar aizslēgt ar nelielām piekaramajām atslēgām. Komplektā ir iekļautas divas piekaramās atslēgas ar vienu atslēgu un 4 atslēgas. Alternatīvi Posture Collar var arī aizslēgt ar mūsu elektronisko laika slēdzeni MEOBOND. Mūsu BDSM veikalā varat atrast arī atbilstošas ādas roku un kāju aproces.

     

    Posture Collar - Pareiza stāja ir jāapgūst!

     

    Posture Collar ir ādas apkakle, kas tiek izmantota īpaši BDSM praksēm. Tā ir anatomiskāk veidota, augstāka un stingrāka nekā parastas apkakles un liek lietotāja galvai pacelties uz augšu, tādējādi panākot vertikālāku stāju. Tā ir arī stingrāka un ļoti cieši pieguļ kaklam, lai ierobežotu galvas kustības un panāktu noteiktu pozu. BDSM attiecībās Posture Collar var kalpot kā pakļautības un dominances simbols. Turklāt to var izmantot kā audzināšanas līdzekli, lai piespiestu valkātāju ieņemt vertikālāku stāju un būt paklausīgam. BDSM valodā Posture Collar bieži dēvē par "pozas apkakli" vai "dominances apkakli". Ādas aproces valkāšana Posture Collar var radīt dziļāku saikni starp iesaistītajām personām, Top un Sub.

     

    Kāpēc Posture Collar ir tik populārs verdzībā?

     

    Ādas Posture Collar aproce ir īpaši populāra BDSM scēnā, jo tā nodrošina iespēju paust dominanci un absolūtu pakļaušanos. Apkakles nēsāšana tās valkātājam var radīt juteklisku pieredzi, jo tā ļoti cieši pieguļ un stingri ierobežo galvu un kaklu, radot ierobežojuma un kontroles sajūtu. BDSM apkakle var būt arī nepārprotams dominējošā partnera simbols, kas palīdz noteikt kontroli un dominanci attiecībās.

     

    Kā kopt un tīrīt ādas aproci Posture Collar?

     

    Posture Collar vienkārši notīra ar mitru drānu. Lai koptu ādas aproci Posture Collar, laiku pa laikam var izmantot labu smērvielu gludai ādai. Tas uztur Posture Collar ādu īpaši elastīgu. Tikai pareizi kopjot, ādas Posture Collar saglabāsies optimālā stāvoklī un būs izturīgs un ilgmūžīgs.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • BDSM stājas apkakle
    • Materiāls: āda, nerūsējošais tērauds
    • Īpaši augsta, polsterēta apkakle no izturīgas ādas, kas stingri pozicionē un fiksē galvu.
    • Ar dubultu sprādzes aizdari aizmugurē un trim stingri piestiprinātām D veida gredzeniem.
    • Komplektā ietilpst divas vienādas atslēgas piekaramās slēdzenes un 4 atslēgas.
    • Maksimālais augstums aptuveni 17,5 cm, platums 42 cm
    • Svarīgi ņemt vērā, ka stājas apkakles drīkst lietot tikai ar piekrišanu un ievērojot drošības pasākumus, lai izvairītos no iespējamām traumām vai emocionāla kaitējuma. Pirms stājas apkakles lietošanas vienmēr ir svarīgi skaidri sazināties, lai pārliecinātos, ka visi iesaistītie ir vienisprātis un zina savas robežas.
    • BDSM tiešsaistes veikals: Atklājiet aizraujošo BDSM pasauli ar MEO, kas ir jūsu vadošais augstas kvalitātes BDSM produktu tiešsaistes veikals. Iegremdējieties pavedināšanas, dominances un uzticības pasaulē. Mūsu sortimentā ir plašs izsmalcinātu ādas vergu apkakļu un pozas apkakļu klāsts, kas īpaši izstrādātas, lai apmierinātu BDSM cienītāju prasīgās vajadzības. Mūsu ādas vergu apkakles iemieso kvalitāti, eleganci un jutekliskumu. Katra atsevišķa apkakle ir rūpīgi izgatavota ar rokām, lai atbilstu visaugstākajiem standartiem. Ādas maigā tekstūra un rūpīgā meistarība piešķir katrai apkaklei nepārspējamu estētiku. Neatkarīgi no tā, vai tā ir klasiska melna apkakle, uzmanību piesaistošs dizains vai regulējamas opcijas, mūsu piedāvājumā ir apkakle katrai gaumei. Mūsu stājas apkakles ir ne tikai satriecoši uzmanību piesaistošas, bet arī spēcīgi stājas kontroles rīki. Šīs apkakles ir īpaši izstrādātas, lai palīdzētu panākt jūsu partnerim taisnu un pazemīgu stāju. To izturīgie materiāli un regulējamās aizdares nodrošina gan komfortu, gan efektīvu kontroli. Izjūtiet varu, kāda jums ir pār savu pakļāvīgo partneri, kad ar mūsu Posture Collar palīdzību nostādāt viņu pareizā pozā. MEO mēs zinām, cik svarīga ir kvalitāte un drošība. Mūsu izstrādājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina izturību un uzticamību. Mēs pievēršam lielu uzmanību detaļām un nodrošinām, ka katra apkakle un Posture Collar atbilst visaugstākajiem standartiem. Jūs varat paļauties uz mūsu izstrādājumiem, lai paceltu savas BDSM sesijas jaunā līmenī. pasūtiet no MEO jau šodien un atklājiet BDSM piedāvātās nebeidzamās iespējas. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis meistars vai ziņkārīgs vergs, mūsu BDSM veikalā ir pieejami piederumi un produkti, kas nepieciešami, lai īstenotu jūsu fantāzijas. Pamodiniet kaisli un izpētiet savas robežas ar MEO ādas vergu apkakles un pozas apkakles. Uzticieties pieredzei un kvalitātei, kas ir padarījusi mūs par uzticamu vārdu BDSM scēnā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Absolut begeistert von diesem erstklassigen Leder-Posture-Collar

    Ich muss unbedingt meine Begeisterung für das BDSM-Posture-Collar aus Leder teilen, das ich kürzlich gekauft habe! Es hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern bei weitem übertroffen, und ich kann es kaum erwarten, euch bald noch mehr darüber zu erzählen.

    Zuerst einmal war der Versand unglaublich schnell – ich hatte das Paket bereits am nächsten Tag bei mir in Salzburg! Das nenne ich mal blitzschnellen Service. Schon beim Auspacken konnte ich die hohe Qualität des Collars erkennen: Das Leder ist butterweich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität zu verlieren.

    Das Design des Posture-Collars ist einfach fantastisch. Es ist nicht nur ästhetisch ansprechend, sondern auch extrem funktional. Es hält den Kopf in einer aufrechten Position und unterstreicht damit meine devote Haltung beim Bondage. Das verstellbare Verschlusssystem ermöglicht eine individuelle Anpassung, sodass es für unterschiedliche Halsumfänge perfekt geeignet ist. Außerdem ist es sogar abschließbar!!!! Ich bin auch begeistert von der Robustheit und Qualität dieses Collars. Es ist klar, dass hier Wert auf hochwertige Materialien und sorgfältige Verarbeitung gelegt wurde. Selbst nach mehreren intensiven Sessions sieht das Collar immer noch aus wie komplett neu – kein Reißen, kein Verblassen, einfach top!

    Insgesamt kann ich dieses BDSM-Posture-Collar aus Leder jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem stilvollen, hochwertigen und langlebigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat mich wirklich überzeugt und wird definitiv zu meinem Lieblingsstück in meiner Sammlung!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Slēdzams ādas Posture Collar - melns/zils

    Slēdzams ādas Posture Collar - melns/zils

    Izbaudiet dominanci un pakļaušanos verdzībā ar mūsu slēdzamo melnās/zilās ādas komplektu Posture Collar. Šī BDSM apkakle ir izgatavota no izturīgas ādas, un tās ciešais stiprinājums nodrošina, ka lietotāja galva un kakls ir fiksēti vertikālā stāvoklī.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: