No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Piespiedu orgasms CUMELOT

Informatīvais biļetens

SLUBB Masturbators vīriešiem

SLUBB masturbators vīriešiem garantē elpu aizraujoši spēcīgus orgasmus pat ar erekcijas problēmām. Inovatīvā svārstību tehnika nodrošina ekstrēmas sajūtas, kādas līdz šim nav izdevies sasniegt nevienam citam masturbatoram. SLUBB masturbators ir īpaši populārs BDSM kopienā un SM studijās, kur tas pārliecina kā masturbatora ierīce piespiedu orgasma sasniegšanai.

Vairāk informācijas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    SLUBB masturbators vīriešiem garantē elpu aizraujoši spēcīgus orgasmus pat ar erekcijas problēmām. Inovatīvā svārstību tehnika nodrošina ekstrēmas sajūtas, kādas līdz šim nav izdevies sasniegt nevienam citam masturbatoram. SLUBB masturbators ir īpaši populārs BDSM kopienā un SM studijās, kur tas pārliecina kā masturbatora ierīce piespiedu orgasma sasniegšanai.

     

    Izbaudiet patentēto SLUBB uzliku līdz šim neredzētā veidā. Mūsu īpašajām prasībām izstrādātais daudzfunkcionālais rīks darbojas klusāk un vienmērīgāk nekā parastie aparāti un iztraucēs jūs pat pirmajā līmenī. Mūsu vārds par to!

     

    Lai garantētu optimālu baudu, izmantojiet SLUBB masturbatoru ar mūsu STROKE lubrikantu (lūdzu, nelietojiet minerāleļļas vai smērvielas).

     

    Kas īpašs SLUBB masturbatorā vīriešiem:

     

    Jaunā rotaļlieta ir ideāli piemērota BDSM lietošanai! Spēcīgas vibrācijas ar dziļu iedarbību nodrošina intensīvu stimulāciju. Jaunā seksa rotaļlieta ir ideāli piemērota lietošanai BDSM seansos, un BDSM fani to izmanto kā SM rotaļlietu vai mājās guļamistabā tīras apmierināšanas nolūkā. Šī parocīgā, jaunā seksa rotaļlieta neatstāj neko, ko vēlēties. Tā kā inovatīvajai gumijas cilpai ir regulējams izmērs, šeit var iestiprināt krūtsgala sūcējus, anālos spraudņus un daudz ko citu un panākt, lai tie pareizi vibrētu. Jūsu iztēlei nav robežu! Šī seksa rotaļlieta ir piemērota gan vīriešiem, gan sievietēm, un tajā ir apvienota mašīnas jauda un SLUBB stiprinājums, lai radītu unikālu pieredzi. SLUBB uzliku var izmantot gandrīz visiem parastajiem oscilācijas instrumentiem (tā sauktajiem daudzfunkcionālajiem instrumentiem). Spēcīgas vibrācijas ar dziļu efektu nodrošina augstas intensitātes stimulāciju, kas ir bezgalīgi mainīga. No maigas masāžas līdz sadomaso! Tas ir pieejams kā piederums vai kā pilns komplekts ar ierīci un lādētāju futrālī.

     

    Ideāli piemērots erektilās disfunkcijas gadījumā:

     

    SLUBB ir inovatīva ierīce lietošanai mājās, lai ārstētu priekšlaicīgu ejakulāciju vai nespēju ejakulēt. Vibrācijas stimulācijas ierīce dzimumloceklim ir Vācijā ražots rokas vibrators (pievads), kas izraisa ejakulāciju. Tā ir ideāli piemērota vīriešiem, kuriem ir kavēta ejakulācija vai priekšlaicīga ejakulācija.

     

    Dzimumlocekļa stimulācija ar vibrāciju ir vienkārša un neinvazīva nervu stimulācijas metode, līdzīga dzimumakta vai manuālai stimulācijai, kas palīdz aktivizēt nervu receptorus, kuri atrodas uz dzimumlocekļa ādas virsmas. Šie nervi sazinās ar dzimumcentriem galvas un muguras smadzenēs. Seksuālo refleksu aktivizēšana un ierosināšana ar vibrācijas ierīci var palīdzēt izraisīt dzimumlocekļa erekciju un stingrību, orgasmu un ejakulāciju. Šī ierīce ir izstrādāta tā, lai vīrieši varētu viegli izmantot šo ārstēšanas metodi mājas apstākļos. SLUBB ir maiga, nesāpīga un patīkama pieredze. Vibrāciju intensitāti var regulēt atbilstoši personīgajam komfortam.

     

    Kā darbojas SLUBB?

     

    SLUBB ir vienīgais patentētais izstrādājums pasaulē, kas ar regulējama izmēra siksniņas palīdzību spēj nodrošināt apļveida mērķtiecīgu vibrācijas stimulāciju abās dzimumlocekļa virsmas pusēs. SLUBB var stimulēt fizisko seksuālo reakciju, izmantojot savu nervu sistēmu. Izmantojot mūsu SLUBB, vibrācijas stiprums tiek individuāli pielāgots atbilstoši personiskajām vajadzībām un sajūtām, lai izraisītu ejakulāciju. Vīrieši visā pasaulē izmanto dzimumlocekļa vibrācijas stimulāciju, lai ārstētu ejakulācijas traucējumus un priekšlaicīgu ejakulāciju, un ar SLUBB to var izmantot arī savās mājās. SLUBB ir cerība tūkstošiem vīriešu ar ejakulācijas problēmām. Tas ir ideāli piemērots vīriešiem ar nepietiekamu locekļu stīvumu pat pēc prostatas operācijas.

     

    SLUBB komplektā ietilpst:

     

    SLUBB piederums, ierīce, akumulators un lādētājs

    Mašīna kā piedziņas bloks

    Uzlādējams akumulators

    1 patentēts SLUBB stiprinājums ar regulējamu SBR cilpu

    Lietošanas instrukcija

     

    Tikai SLUBB stiprinājums:

     

    Patentēto SLUBB stiprinājumu var izmantot, ja jums jau ir piemērota mašīna.

    Piegādes komplektācija: 1 gab. patentēts SLUBB stiprinājums ar regulējamu SBR cilpu, lietošanas instrukcija

     

    Sīkāka informācija:

     

    • SLUBB masturbators vīriešiem
    • Ārēji lietojama ierīce ejakulācijas traucējumu ārstēšanai.
    • Var uzlabot un atjaunot seksuālo reakciju
    • Lēts, bez apkopes un ar uzlādējamu akumulatoru
    • Regulējama intensitāte komfortam un efektivitātei
    • Lieto pēc vajadzības vai kā ikdienas terapijas sastāvdaļu
    • Vibrācijas leņķis 3 grādi
    • 5.000 -19 000 apgriezienu minūtē
    • Akumulatori: uzlādējams litija akumulators
    • Lādētājs: 110-240 V
    • 1 gada garantija
    • Pirms un pēc lietošanas notīriet SLUBB masturbatoru ar mūsu aerosolu VERYCLEAN.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Unique feeling

    The incredible vibrations from the device are fully and evenly transmitted to the patented size-adjustable rubber loop. They create a unique feeling that you have definitely not experienced before.

      Novērtēšana 

      I never thought I could go off like that to vibrations.

      Absolutely breath-taking and unbelievably intense. I never thought I could go off like that to vibrations.

        Novērtēšana 

        Highly recommended

        I think the product is fantastic! Because I work as a dominatrix, I saw the benefits straight away for me as the active person for passive slaves. The test person experienced entirely new stimulations from this novel kind of vibration at the penis, scrotum and other nerve pathways in the body. And it made it easier for me to generate impulses that otherwise require ‘just a simple handjob’ and to bring the test person to the point/climax more quickly! A wonderful product that has been well thought out and is therefore definitely worth recommending!

          Novērtēšana 

          Una meravigliosa combinazione

          La combinazione di strumenti e piacere mi aveva incuriosito. Devo dire che ho avuto fortuna.

            Novērtēšana 

            Consigliato

            Mi piace usare lo Slubb durante le mie sessioni. È ben uniforme e garantisce l’orgasmo. È particolarmente divertente vedere come faccio venire più volte uno schiavo, che gli piaccia o meno

              Novērtēšana 

              Une expérience à couper le souffle

              Il scotche littéralement avec une intensité incroyable. Je n’aurais jamais pensé pouvoir jouir avec des vibrations.

                Novērtēšana 

                Je recommande

                J’aime intégrer le Slubb dans mes séances. Bien dosé, il garantit l’orgasme. Ce qui me fait particulièrement kiffer, c’est de voir que j’arrive à faire éjaculer plusieurs fois un esclave, qu’il le veuille ou non !

                  Novērtēšana 

                  The best masturbator in the world.

                  I never knew that I had a vibrator in the workshop. Fantastic, thanks to MEO.

                    Novērtēšana 

                    Orgasm guarantee

                    I love using the Slubb during my sessions. Dosed correctly, it as an orgasm guarantee. It is particularly good fun to watch how it makes a slave shoot multiple loads. Whether he wants to or not!

                      Novērtēšana 

                      Esperienza mozzafiato

                      Assolutamente sbalorditivo e incredibilmente intenso. Non avrei mai pensato di poter provare vibrazioni del genere.

                        Novērtēšana 

                        Altamente consigliato

                        Penso che il prodotto sia eccellente! Poiché assumo il ruolo di Domina, ho subito riscontrato i vantaggi per me come persona attiva verso lo schiavo passivo. Il soggetto che lo prova riceve degli stimoli completamente nuovi con il nuovo tipo di vibrazione sul pene, sui testicoli o sul resto dei tratti nervosi del corpo. Quindi mi rende più facile il creare impulsi, riuscendo a portare il soggetto all'obiettivo/all’orgasmo più velocemente con una "semplice sega"! Insomma, è un prodotto meraviglioso per come è stato concepito ed è quindi assolutamente consigliato!

                          Novērtēšana 

                          My dom loves it

                          My dom loves to use this and he has and will again and again.

                            Novērtēšana 

                            We both enjoyed it greatly.

                            Fantastic feeling. And pushing it all the way at the base of my penis leaves a good portion out so I can penetrate my wife (anal or vaginal) with the sleeve on, and get her to enjoy it to!!
                            The vibration is well transmitted for a terrific feeling.

                              Novērtēšana 

                              À recommander à tout prix

                              Je trouve ce produit génial ! Comme je travaille en tant que Domina, j’ai tout de suite vu les avantages qu’il aurait pour moi, personne active, face à l’esclave passif. Le cobaye ressent de toutes nouvelles excitations grâce à des vibrations d’un nouveau genre sur les nerfs du pénis, des testicules ou du reste du corps. Et ce qui me facilite la tâche, c’est de lancer des impulsions qui ne peuvent normalement se faire que par une « branlette ordinaire ». Ça permet d’amener l’expérimentateur plus rapidement au but/à l’orgasme ! C’est donc un produit génial et bien pensé que je recommande donc à tout prix !

                                Novērtēšana 

                                Une combinaison géniale

                                C’est parce qu’il combine l’outil et le plaisir qu’il a éveillé tout simplement ma curiosité. Et c’est une bonne chose.

                                  Novērtēšana 

                                  Le meilleur masturbateur du monde

                                  Je ne savais pas que j’avais un vibromasseur dans l’atelier. C’est le top et merci à MEO.

                                    Novērtēšana 

                                    Absolute Empfehlung

                                    Habe nicht gewusst, dass ich einen Vibrator in der Werkstatt habe. Klasse und DANKE

                                      Novērtēšana 

                                      Einfach geil

                                      Einfach geil. Das Teil geht richtig ab

                                        Novērtēšana 

                                        Geil

                                        Die Kombination aus Werkzeug und Lust hat mich einfach neugierig gemacht. Zum Glück!!!!!!

                                          Novērtēšana 

                                          Unglaublich intensiv

                                          Absolut verrückt und unglaublich intensiv. Hätte nie gedacht, das ich so auf Vibrationen abgehen kann.

                                            Novērtēšana 

                                            Absolute Bereicherung für meine Sessions

                                            Der Slubb ist eine absolute Bereicherung für meine Sessions. Ich kann ihn uneingeschränkt empfehlen. Pure Vibrationslust!!!

                                              Novērtēšana 

                                              Ich finde den SLUBB herausragend!

                                              Ich finde den SLUBB herausragend! Da ich als Domina arbeite, erkannte ich sofort die Vorteile für mich als aktive Person am passiven Probanden. Durch die neuartige Vibration am Penis, Hoden oder dem Rest am Körper liegenden Nervenbahnen, bekommt der Proband NEUE Reize gesetzt. Und mir vereinfacht es, durch sonst nur mit ‘bloßen einfachen Handbetrieb’ eingesetzt, Impulse zu schaffen und so schneller den Probanden zum Ziel/Höhepunkt zu bringen… Also TOP Produkt, da nachgedacht wurde und absolut empfehlenswert!

                                                Novērtēšana 

                                                Orgasmusgarantie

                                                Ich setze den Slubb gerne in meinen Sessions ein. Wohldosiert ist er eine Orgasmusgarantie. Besonders viel Spaß macht es, zu sehen, wie ich so einen Sklaven mehrfach zum Abspritzen bringe. Ob er will oder nicht.

                                                  Uzrakstiet savu pārskatu

                                                  SLUBB Masturbators vīriešiem

                                                  SLUBB Masturbators vīriešiem

                                                  SLUBB masturbators vīriešiem garantē elpu aizraujoši spēcīgus orgasmus pat ar erekcijas problēmām. Inovatīvā svārstību tehnika nodrošina ekstrēmas sajūtas, kādas līdz šim nav izdevies sasniegt nevienam citam masturbatoram. SLUBB masturbators ir īpaši populārs BDSM kopienā un SM studijās, kur tas pārliecina kā masturbatora ierīce piespiedu orgasma sasniegšanai.

                                                  Uzrakstiet savu pārskatu

                                                  24 citas preces tajā pašā kategorijā: