No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Masturbatori vīriešiem

Informatīvais biļetens

Dick Station Blowbot

Revolucionārs un unikāls masturbators Dick Station Blowbot iedvesmo vīriešus visā pasaulē. BLOWBOT tika izstrādāts ar lielu aizrautību un inovatīvu garu, lai īstenotu jūsu minetu fantāzijas! BLOWBOT aizēno visus līdz šim zināmos masturbatorus un piedāvā pilnīgi jaunu masturbācijas veidu.

Vairāk informācijas

3689/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Revolucionārs un unikāls masturbators Dick Station Blowbot iedvesmo vīriešus visā pasaulē. BLOWBOT tika izstrādāts ar lielu aizrautību un inovatīvu garu, lai īstenotu jūsu minetu fantāzijas! Aizēnojot visus līdz šim zināmos masturbatorus, BLOWBOT piedāvā pilnīgi jaunu masturbācijas veidu.

    BLOWBOT masturbators ir īsts mūsdienu seksa tehnoloģiju brīnums, kas pārsteidz ne tikai ar augstas kvalitātes materiāliem un daudzpusīgām funkcijām, bet arī ar izsmalcinātu dizainu. Izgatavots no ABS, silikona un TPE, masturbators apvieno izturību un ērtu lietošanu, nodrošinot elpu aizraujošu blowjob.

    Izcila BLOWBOT īpašība ir tā sildīšanas funkcija, kas uzkarsē masturbatoru līdz 45 grādiem, lai sniegtu vēl reālistiskāku blowjob sajūtu.

    To darbina, vienkārši nospiežot pogu, kas padara to viegli lietojamu. Pateicoties mainīgajam vibrācijas stiprumam un regulējamajai frekvencei, ierīci var pielāgot atbilstoši personiskajām vēlmēm. divdesmit dažādas iestatījumu iespējas nodrošina daudzveidīgu stimulāciju, vibrācijas un vilces/pulsācijas funkcijas kombinācija sola daudzveidīgu un intensīvu blowjob pieredzi.

    Īpaši ievērības cienīgs ir inovatīvais viedtālruņa turētājs, kas padara BLOWBOT par unikālu palīgu erotiskiem piedzīvojumiem. Neatkarīgi no tā, vai skatāties pornofilmas vai vadāt karstu video tērzēšanu - turētājs nodrošina perfektu viedtālruņa novietojumu, lai baudu paceltu jaunā līmenī. Šī funkcija paver jaunas iespējas interaktīvai un vizuāli stimulējošai masturbācijas pieredzei.

    To visu noslēdz iespaidīgais 120 minūšu darbības laiks un 120 minūšu ātra uzlāde, izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli. BLOWBOT izmēri - platums 23,50 cm, augstums 11,00 cm un ievietošanas dziļums 14,00 cm -, kā arī svars 1643 grami uzsver tā stabilu un ergonomisku dizainu.

    Masturbatora tīrīšana ir ļoti vienkārša. Noņemiet uzmavu no korpusa, uzmanīgi noņemot priekšpusē esošo plastmasas vāciņu un virzot uz augšu oranžas krāsas sviras. Rūpīgi izskalojiet uzmavu ar remdenu ūdeni, izmantojiet mūsu VERYCLEAN aerosolu un ļaujiet uzmīvei kārtīgi nožūt, pirms to atkal ievietojat korpusā. Tīrīšanas laikā neapgrieziet uzmavu.

    BLOWBOT automātiskais masturbators ir ne tikai augstas kvalitātes masturbators prasīgiem vīriešiem, bet arī inovatīvs sīkrīks, kas bruģē ceļu jaunai masturbācijas ērai. Pateicoties funkcionalitātes, komforta, moderno tehnoloģiju un unikālās karstuma funkcijas kombinācijai, BLOWBOT piedāvā nepārspējamu pieredzi ikvienam, kurš vēlas izbaudīt patiesi reālistisku blowjob.

    Papildu informācija:

    • BLOWBOT automātiskais masturbators
    • Materiāls: ABS, silikons, TPE
    • Vibrācijas intensitāte: mainīga vibrācija
    • Darbība: Nospiežot pogu
    • Vibrācijas veids: Regulējama vibrācija / vairāki ātrumi
    • Darbības laiks: 120 min
    • Iestatījumi: 20
    • Stimulācijas veids: vibrācija, trieciens/pulsācija
    • Izmēri: Platums 23,5 cm, augstums 11 cm, ievietošanas dziļums 14 cm, garums 23,5 cm.
    • Svars: 1643 grami
    • Barošanas avots: Barošanas avots: lādētājs (USB)
    • Uzlādes laiks: 120 minūtes

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Works great

    Works great let's let the machine do all the work the hands just rest and hold it great product thank you

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Hightech-Masturbation in Vollendung

    Dieser hochmoderne Masturbator hat wirklich alles, was ein Mann braucht. Die Handhabung ist super. Der Blowbot ist schnell aufgeladen und einsatzbereit, liegt gut in der Hand - und arbeitet fast von alleine. Die Reinigung, meiner Meinung nach einer der wichtigsten Punkte bei einem Masturbator dieser Klasse, war problemlos, einfach und schnell.
    Die Saugleistung und die verschiedenen Vibrationsmodi sind sehr geil. Die Saugmodi erlauben sogar eine freihändige Benutzung, während die Vibration an den richtigen Stellen ihre Kraft entfaltet. Das Material ist sehr weich und anschmiegsam. Es macht sehr viel Spaß, damit zu spielen.
    Es ist beeindruckend, wie weit die Technik schon ist.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Dick Station Blowbot

    Dick Station Blowbot

    Revolucionārs un unikāls masturbators Dick Station Blowbot iedvesmo vīriešus visā pasaulē. BLOWBOT tika izstrādāts ar lielu aizrautību un inovatīvu garu, lai īstenotu jūsu minetu fantāzijas! BLOWBOT aizēno visus līdz šim zināmos masturbatorus un piedāvā pilnīgi jaunu masturbācijas veidu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: