No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM mēbeles un seksa mēbeles

Informatīvais biļetens

Riņķa sēdeklis 2.0

MEO Rim Seat 2.0 ir inovatīvs un lietotājam draudzīgs risinājums, kas piemērots rimming un anilingus. Produkts apvieno komfortu, funkcionalitāti un izturību, lai rimming patīkamu un īpaši intensīvu pieredzi.

Vairāk informācijas

3499/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO Rim Seat 2.0 ir inovatīvs un lietotājam draudzīgs risinājums, kas piemērots rimming un anilingus. Produkts apvieno komfortu, funkcionalitāti un izturību, lai rimming lai rimmings būtu patīkams un īpaši intensīvs piedzīvojums.

    Kas ir rimmings?

    Daudziem cilvēkiem partnera laizīšana un degustēšana ir svarīga seksualitātes sastāvdaļa. Laikā, kad rimming ar lūpām un mēli tiek stimulēts partnera anālais kakls, parasti ieskaitot starpenes rajonu. To var darīt gan virspusēji, gan ar mēli iekļūstot anālajā atverē. Anālais reģions ir aprīkots ar daudzām nervu galotnēm, un daudziem cilvēkiem tas ir viena no erogēnajām zonām. Vēl viens variants ir tā sauktais facesitting, kad saņēmējs sēž uz mugurā guļošā partnera sejas. Mūsu Rim Seat 2.0 tika izstrādāts, lai atvieglotu šāda veida seksuālās rotaļas. Ar Rim Seat 2.0 ir iespējams rotaļāties ilgāku laiku bez sasprindzinājuma un palutināt un izbaudīt savu partneri intensīvāk nekā jebkad agrāk.

    Rim Seat 2.0 funkcijas un priekšrocības:

    • Vienkārša montāža un augstuma regulēšana: sēdeklim Rim Seat 2.0 ir raksturīga vienkārša montāža un augstuma regulēšana. Pateicoties lietotājam draudzīgajiem ātrās atvienošanas stiprinājumiem*, sēdekli var uzstādīt, noregulēt un novietot tikpat ātri.
    • Materiāls: Izgatavots no pulverkrāsota tērauda, kas ir izturīgs pret skrāpējumiem, Rim Seat 2.0 ir īpaši izturīgs un izturīgs. Tas garantē izturību un uzticamu darbību pat intensīvas lietošanas gadījumā.
    • Divi papildu rokturi uz Rim krēsla kājām paver jaunas izmantošanas iespējas. Augšējais" (dominējošais) var tos izmantot, lai virzītu sevi uz leju, savukārt "apakšējais" (pakļāvīgais) var tos izmantot, lai vilktu sevi uz augšu vēl intensīvākai stimulācijai. Šī funkcija paplašina seksuālās pieredzes klāstu.
    • Atvērts sēdeklis papildu rotaļu veidiem: sēdeklis, kas ir atvērts priekšpusē, ir paredzēts papildu rotaļu veidiem, piemēram, "Cock & Ball Play". Tas ļauj vienlaicīgi stimulēt vairākas erogēnās zonas un palielina seksuālo aktivitāšu daudzveidības potenciālu.

    Rim Seat 2.0 ir ideāla izvēle ikvienam, kas meklē izturīgu, daudzpusīgu un ērtu seksa mēbeli saviem intīmajiem mirkļiem. Pateicoties lietotājam draudzīgajam dizainam un daudzajām funkcijām, Rim Seat 2.0 piedāvā ideālus apstākļus radošai un piepildītai rimmeringa pieredzei.

    Vairāk informācijas:

    • Rim Seat 2.0
    • Viegli samontējams un regulējams augstums.
    • Materiāls: pret skrāpējumiem izturīgs, pulverkrāsots tērauds, īpaši izturīgs un izturīgs.
    • MEO piedāvā Rim Seat 2.0, kas padara rimming padara to viegli! Rim Seat 2.0 ir ļoti stabils un izturīgs, un tā augstumu var viegli regulēt.
    • Divi papildu rokturi uz Rim Seat 2.0 kājām piešķir tam papildu dimensiju. Subdividuālais spēlētājs var tos izmantot, lai virzītu sevi uz leju, vai arī "augšējais" spēlētājs var tos izmantot, lai vilktu sevi uz augšu vēl intensīvākai stimulācijai.
    • Sēdeklis, kas ir atvērts priekšpusē, piedāvā arī iespēju "spēlēties ar locekli un bumbu".
    • Rim Seat 2.0 ir viegli uzstādāms un regulējams, pateicoties ātrās atbrīvošanas stiprinājumiem, un tikpat viegli to atkal novietot.
    • Krāsa: melna
    • Ātrās noņemšanas stiprinājums*: Ātrās atbrīvošanas stiprinājumi ir mazi mehāniski komponenti, kurus izmanto, lai ātri un bez instrumentiem savienotu vai nostiprinātu kopā dažādus komponentus. Tie ir dažāda dizaina, bet visbiežāk sastopamais veids ir metāla tapa, kurā ir atsperes lodītes vai pogas mehānisms. Kad tapa tiek ievietota caur atbilstošo caurumu, šis mehānisms iestiepjas savā vietā, nostiprinot divas detaļas kopā. Lai savienojumu atvienotu, nospiež pogu vai lodīti un tapu izvelk ārā. Šis stiprinājuma veids ir īpaši praktisks, ja nepieciešama ātra un vienkārša montāža vai demontāža. Tāpēc tos bieži izmanto modulārās seksa mēbelēs, piemēram, Rim Seat 2.0, vai citos gadījumos, kad nepieciešama ātra montāža un demontāža.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

      Novērtēšana 

      Simply amazing

      I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Riņķa sēdeklis 2.0

      Riņķa sēdeklis 2.0

      MEO Rim Seat 2.0 ir inovatīvs un lietotājam draudzīgs risinājums, kas piemērots rimming un anilingus. Produkts apvieno komfortu, funkcionalitāti un izturību, lai rimming patīkamu un īpaši intensīvu pieredzi.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: