No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Dildo Hunglock INSANE 25 x 8,5 cm

Reālistisks, tikai daudz lielāks - tieši tāds, kāds jums patīk ar dildo! Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izbaudīt statīgo Hunglock INSANE dildo vienatnē vai divatā - sagatavojieties īstam izaicinājumam! Jāapgūst veseli 25 cm, un tas ir ar diametru līdz pat 8,5 cm.

Vairāk informācijas

3046/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Reālistisks, tikai daudz lielāks - tieši tāds, kāds jums patīk ar dildo! Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izbaudīt statīgo Hunglock INSANE dildo vienatnē vai divatā - sagatavojieties īstam izaicinājumam! Apgūt veselus 25 cm, turklāt ar diametru līdz pat 8,5 cm. Pateicoties tā izmēram un izteiktajām dzīslām, šis dziļi melnais dildo patiešām masē visus baudas punktus! Izbaudiet absolūti piepildītu baudu un sajūtiet šī lieliskā anālā dildo centimetru pa centimetram ļoti intensīvi. Šis lieliskais dildo ir saderīgs arī ar Vac-U-Lock sistēmu un daudziem mūsu seksa aparātiem.

     

    Kas padara šo dildo tik īpašu?

     

    Šis dildo ir saderīgs ar patentēto Vac-U-Lock sistēmu, un to var izmantot, piemēram, ar atbilstošu pegging strip-on vai mūsu seksa mašīnu. Dildo ir brīnišķīgi elastīgs, sasniedz ikvienu vietu dziļi jūsu iekšienē un piedalās visās seksa variācijās. Neliels Extremeo aerosols atvieglo ievietošanu! Izgatavots no vinila un saderīgs ar visiem MEO® lubrikantiem.

     

    MEO™ ir speciālists un viens no vadošajiem neparastu un lielu dildo un anālo seksa rotaļlietu veikaliem vīriešiem un sievietēm. Ja vēlaties iegādāties dubulto dildo, anālo spraudni, vibratoru, anālās bumbiņas vai dildo, mūsu dildo veikalā jūs atradīsiet plašu produktu klāstu gan iesācējiem, gan pieredzējušiem anālo rotaļu spēlētājiem.

     

    Materiāls un kopšana:

     

    Šī seksa rotaļlieta ir izgatavota no augstas kvalitātes vinila. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais vinils ir ļoti stabils, tāpēc jūsu seksa rotaļlieta kalpos ilgu laiku. Rotaļlietu var tīrīt ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs iesakām arī regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Dildo Hunglock INSANE 25 x 8,5 cm
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Lubrikants: Mēs iesakām izmantot mūsu lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK vai MANCUNT.
    • Tīrīšana: Ieteicams: silts ūdens un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN
    • Mūsu EXTREMEO aerosols atslābina jūsu sfinkteri un atvieglo ievietošanu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    TUTTO PERFETTO

    VELOCISSIMA LA SPEDIZIONE LA QUALITÀ E IL PREZZO CHE ALTRO DIRE..... IL MASSIMO!!!!

      Novērtēšana 

      Gefällt mir sehr gut

      Ich habe ih ein paar Mal benutzt und mir und mir gefällt es sehr gut. Das Material ist weich und die Adern sind wie echt. Der Saugnapf von Fuck & Play den ich separart bei MEO bestellt habe kann auf glatten Böden und Glas gut funktionieren.

        Novērtēšana 

        Macht seinen Job ziemlich gut

        Hab ihn vorhin das erste mal ausprobiert und riecht nicht komisch ist schön biegsam und macht seinen Job sehr gut, kann ich nur weiter empfehlen.

          Novērtēšana 

          Very big

          Being a straight male that enjoys anal play, I was looking for something bigger to add to my toy box. This toy is definitely bigger then my other toys I have. I have to say I was a bit intimidated by this toy at first but wanted to try it out the day I received it. When I went to try it out I did some warming up with a few of other toys first. It came time to try this monster out and I was only able to get 20cm inside me and was disappointed by that. But I'm gonna keep working with monster of a dildo and look forward to the days I'm able to get this monster dildo balls deep in my slutty asshole.

          • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Dildo Hunglock INSANE 25 x 8,5 cm

          Dildo Hunglock INSANE 25 x 8,5 cm

          Reālistisks, tikai daudz lielāks - tieši tāds, kāds jums patīk ar dildo! Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izbaudīt statīgo Hunglock INSANE dildo vienatnē vai divatā - sagatavojieties īstam izaicinājumam! Jāapgūst veseli 25 cm, un tas ir ar diametru līdz pat 8,5 cm.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: