No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drāšanas mašīnas un slaukšanas mašīnas

Informatīvais biļetens

Fuck mašīna žigolo

Gigolo seksa mašīna ir viens no absolūtajiem top produktiem seksa mašīnu vidū! Ja meklējat jaudīgu, elastīgu drāšanās mašīnu ar neierobežotu dildo saderību, Gigolo drāšanās mašīnai vajadzētu būt ideālai izvēlei.

Vairāk informācijas

9594/00

769,90 €


-100,00 €

669,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Gigolo seksa mašīna ir viens no absolūtajiem top produktiem seksa mašīnu vidū! Ja jūs meklējat jaudīgu, elastīgu seksa mašīnu ar neierobežotu dildo saderību, Gigolo seksa mašīnai vajadzētu būt ideālai izvēlei.

     

    Stilīgs, izsmalcināts un seksīgs - MEO ir prasmīgi izdevies perfekti funkcionējošu tehnoloģiju ietērpt elegantā un neuzkrītošā dizainā. Vai mēs varam iepazīstināt? Jūsu pašu Gigolo - drāšanās mašīnu, kas radīta, lai apmierinātu jūsu iekāri bez kompromisiem!

     

    Kas padara Gigolo drāšanās mašīnu tik īpašu?

     

    Šūšanās mašīna ir viegla, viegli transportējama, pēc lietošanas to var diskrēti uzglabāt, un tā ir piemērota arī iesācējiem, kuri vēlas ērtu, bet jaudīgu ierīci. Plašais augstuma un leņķa regulēšanas diapazons, kā arī pilnībā regulējams grūdiena dziļums nodrošina, ka varat izbaudīt savu baudu tieši tā, kā vēlaties.

     

    Šūšanās ierīce ir aprīkota ar jaudīgu, bet klusu 40 vatu motoru, kas ļauj spiesties līdz pat 240 reizēm minūtē. Ātrumu var regulēt 16 pakāpēs, lai būtu iespējama gan ļoti maiga, lēna, gan ļoti ātra un cieta iekļūšana. Ar 62 cm x 42 cm x 23 cm izmēriem un 11,5 kg svaru šī ir šļaucējmašīna ar ievērojamu pašsvaru, kas stabili un droši stāv uz grīdas. Šūšanās mašīnu var pielāgot atbilstoši jūsu individuālajām vajadzībām, un tā jūs apmierinās dažādās pozās.

     

    Gigolo drāžmašīnas apdare ir elegantā melnā krāsā, ko papildina krāsaini elementi. Divas izliektas, melnas metāla stangas, kas galos ir gumijotas, nodrošina stabilu stāvokli. No šķērsstieņa pa vidu uz augšu ved stienis, uz kura atrodas motora bloks. Pats motors ir ļoti plāns, un tajā ir iebūvēta virzošā roka.

     

    Ja pasūtāt šo triekas mašīnu, papildus barošanas avotam komplektācijā ir iekļauta arī praktiska tālvadības pults. Komplektā ir iekļauts arī augstas kvalitātes dildo, kura izmēri ir 20 cm x 4,5 cm, tam ir ļoti reālistiskas dzīslas un tas ir izgatavots no ādai draudzīga, mīksta, taču izturīga materiāla.

     

    Gigolo triekas mašīna ir aprīkota ar Vac-U-Lock adapteri. Tas nozīmē, ka jūs varat izmantot visus Doc Johnson, Hung System vai Fucktools dildo ar Vac-U-Lock. Plašu dildo izvēli atradīsiet šeit, MEO.

     

    Drošība un funkcionalitāte mums ir augstākā prioritāte! Izstrādājot šo trūcējamo mašīnu, mēs ne tikai pievērsām uzmanību absolūti izcilai funkcionalitātei, bet arī drošībai. Tāpēc šim dīdītājam ir drošības izslēgšanās funkcija, lai ārkārtas gadījumā tas pats izslēdzas. Trieciena roka, kas pielāgojas lietotāja kustībām, savu darbu veic droši un nenogurdinoši, savukārt motors ir patīkami kluss.

     

    Liela priekšrocība, protams, ir Vac-U-Lock saderība, pateicoties kurai nekas netraucē eksperimentēt ar visdažādākajiem dildo. Un liels pašsvars arī dod labumu trīcēšanas mašīnai. Galu galā lietošanas laikā tai ir jāstāv pēc iespējas nekustīgāk uz grīdas.

     

    Kā lietot Gigolo fuck machine?

     

    Dažu minūšu laikā samontēta, drāšanās mašīna ir uzreiz gatava lietošanai, un to var plaši testēt. Protams, pirmais solis ir dildo piestiprināšana pie vilkšanas rokas, ko var izdarīt dažu sekunžu laikā. Pēc tam jūs novietojat trieciena roku vēlamajā pozīcijā un ievietojat dildo anāli vai vagināli. Izmantojiet praktisko tālvadības pulti, lai iestatītu vēlamo sākotnējo ātrumu, ko var pakāpeniski palielināt.

     

    Un šeit jums ir neliels papildinājums: jūs vēlētos gulēt vietnē sling un tikt stingri izdrāzts? Bet jums nav partnera? Tad mums jums ir labas ziņas! Jo jums nav obligāti jāizmanto sling kopā ar partneri! Mūsu inovatīvais estrādes mašīnas stiprinājums (klikšķiniet šeit) ļauj piestiprināt tādas estrādes mašīnas kā Gigolo modeli pie speciāla sling rāmja (kurā ir ievietots sling ). Jūs būsiet sajūsmā; mūsu vārds par to!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Jaudīga drāšanas mašīna ar garu gājienu
    • ārkārtīgi kluss augstas veiktspējas motors
    • 40 W 24 V
    • bezvadu tālvadības pults
    • 16 intensitātes līmeņi
    • automātiska drošības izslēgšanās
    • Pilns triecienu leņķu diapazons, pat vertikāli! Jūs varat saņemt dūrienu visās pozīcijās.
    • Iespiešanās dziļums no 2,5 līdz 10 cm
    • Ar Vac-U-Lock adapteri Doc Johnson un Hunglock dildo.
    • klusa darbība pat visaugstākajā līmenī
    • visas galvenās sastāvdaļas ir CNC frēzētas un izgatavotas no lidaparātu alumīnija
    • 110/240 volti (plug & play)
    • iekļauts melns 8" (20,32 cm) dildo
    • pievienota lietošanas pamācība
    • piegādāts melnā kartona kastē, kas ievietota diskrētā brūnā pārvadāšanas kastē.
    • piegāde visā pasaulē

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Starke F-Leistung

    Die Maschine ist wirklich optimal sowohl was die Power als die regulierbarkeit betrifft. zuden lässt sie wirklich alle Stellungen zu. Verarbeitung, Qualität und Bedienung sind alles top. Kann auch gut richtig tief zustoßen… das finde ich besonders geil.

      Novērtēšana 

      Gigolo

      Progettato per essere semplice ma versatile, il Gigolo è più leggero e adatto ai principianti e all'uso domestico. Detto questo, è stato anche progettato con cura dagli ingegneri pervy di F-machine per offrire una gamma completa di angoli per soddisfare le posizioni più impegnative, anche per gli utenti di dungeon o BDSM. Le caratteristiche di sicurezza migliorate includono un'unità principale completamente chiusa e un dispositivo di sicurezza elettrico per proteggere l'utente da potenziali spinte eccessive e parti mobili.

      Oltre ad offrire un'ampia gamma di altezze e angoli, il Gigolo Fuck-Machine ha una profondità di spinta regolabile da 1 a 4 pollici. Il Gigolo viene fornito con un adattatore stile Vac-U-Lock incluso, ma è anche completamente compatibile con il nuovo adattatore "USB" di F-Machine per i tuoi giocattoli preferiti con base a ventosa e svasata. È disponibile anche il nostro kit di fissaggio opzionale per fissare il Gigolo per levigare le superfici del pavimento, prevenendo i movimenti durante l'uso intenso. Con il suo aspetto elegante, l'elegante chassis in lega nera anodizzata e la finestra di visualizzazione blu retroilluminata, il Gigolo sarà un'aggiunta molto sexy alla tua camera da letto o al dungeon!

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Every household should own at least one! Highly Recommended!

      It's very quiet, and has multiple thrust lengths that'll satisfy your need for a deep, deep fuck.
      I would highly recommend to anyone that really like a good long hard pounding.

      • 7 no 7 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Awesome machine

      Awesome machine, plenty of power , very fast and adjustable. Spent two hours straight using it the day it arrived. Never had so much fun with a toy.

      • 7 no 7 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Fuck mašīna žigolo

      Fuck mašīna žigolo

      Gigolo seksa mašīna ir viens no absolūtajiem top produktiem seksa mašīnu vidū! Ja meklējat jaudīgu, elastīgu drāšanās mašīnu ar neierobežotu dildo saderību, Gigolo drāšanās mašīnai vajadzētu būt ideālai izvēlei.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: