No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Vilkaču dildo

Tas nav tikai mīts, jo šis vilkača dildo patiešām atdzīvinās tavas tumšās, dzīvnieciskās fantāzijas! 27 cm garajam, melni sarkanajam dildo ir arī fascinējošas vilka figūras. Mūsu vārds: šis briesmonis liks jums kliegt mēnesim!

Vairāk informācijas

3078/00

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Tas nav tikai mīts, jo šis vilkača dildo patiešām atdzīvinās tavas tumšās, animālistiskās fantāzijas! Mūsu zvērišķīgais dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes, elastīga, ar rokām lēta un platīnā rūdīta silikona. Iespaidīgs dildo, kuru jūs sajutīsiet patiesi intensīvi savā iekšienē: Ar savu aizraujošo tekstūru, daudzajām rieviņām un vēnām uz vārpstas tas iepriecinās ikvienu, kam patīk lēna, spēcīga iekļūšana ar lielu berzi. 27 cm garajam, melni sarkanajam dildo ir arī aizraujošas vilku detaļas. Mūsu vārds: šis briesmonis liks jums kliegt mēnesim!

     

    Kas padara šo dildo tik īpašu?

     

    Dildo ir saderīgs ar Doc Johnson patentēto Vac-U-Lock sistēmu, un to var izmantot ar strap-on, Hung System piederumiem vai mūsu seksa mašīnu. Dildo ir elastīgs, tomēr pietiekami stingrs, lai sasniegtu katru jūsu dziļi iekšā esošo vietu! Tas patiešām dara visu un ir piemērots visām seksa variācijām. Mazliet Extremeo aerosola atvieglos ievietošanu!

     

    Kas ir Vac U Lock?

     

    To ir ļoti viegli izskaidrot, jo patiesībā ir tāpat kā mājās - kontaktdakšu ievieto kontaktligzdā! Kur "kontaktdakša" ir piederumu adaptera kontaktdakša, bet "kontaktligzda" ir profilētā atvere dildo apakšpusē. Vac-U-Lock sistēma apzīmē savstarpēji maināmu sistēmu, kurā dažādus dildo var viegli un ātri apvienot ar Vac-U-Lock piederumu. Šo sistēmu izmanto daudziem dildo, seksa rotaļlietām un piederumiem, piemēram, arī seksa mašīnām, kā arī citiem praktiskiem piederumiem (siksnām, siksniņām, rokturiem dildo, savienojuma spraudņiem, piesūcekņiem, vibrācijas motoriem utt.). Un kāpēc? Tāpēc, ka dažādu rotaļlietu un piederumu kombinēšana ir ļoti praktiska un ekonomiski izdevīga, un tas ļauj ietaupīt daudz naudas.

     

    Materiāls un kopšana:

     

    Šis dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais vinils ir ļoti stabils, tāpēc jūsu dildo kalpos ilgu laiku. Izstrādājumu var tīrīt ar maigām ziepēm un ūdeni. Tomēr rūpīgai tīrīšanai mēs iesakām regulāri izmantot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Dildo
    • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Lubrikants: Mēs iesakām mūsu lubrikantus uz ūdens bāzes Alphamale Aqua un Aquameo.
    • Tīrīšana: Ieteicams: silts ūdens un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN
    • Mūsu EXTREMEO aerosols atslābina jūsu sfinkteri un atvieglo ievietošanu.
    • Vac-U-Lock sērijā ir plašs saderīgu dildo vai anālo spraudņu un atbilstošu piederumu klāsts.
    • Saderīgs ar Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System un HiSmith, kā arī daudziem citiem zīmoliem.
    • Vac U Lock™ ir Doc Johnson preču zīme.
    • Izmēri: Garums 26,6 cm, ievietojamais garums 20,3 cm, diametrs aptuveni 5 cm.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    hält was sein Aussehen vermittelt

    Mit einem mystischen Aussehen erweckt der Werwolf-Dildo besondere Aufmerksamkeit. Die vom schwarzen Fell in den leuchtend roten Schaft mit dicker Eichel wechselnde Farbgebung vermittelt heiße Aktivität, die durch die erhabene Struktur auch aktiv realisiert wird. Unabhängig von der Öffnung, die damit penetriert wird, ist ein dominantes, genussvoll strapazierendes und damit wirkungsvolles Eindringen zu erwarten. Damen und Herren werden ihn gern in sich aufnehmen.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Vilkaču dildo

    Vilkaču dildo

    Tas nav tikai mīts, jo šis vilkača dildo patiešām atdzīvinās tavas tumšās, dzīvnieciskās fantāzijas! 27 cm garajam, melni sarkanajam dildo ir arī fascinējošas vilka figūras. Mūsu vārds: šis briesmonis liks jums kliegt mēnesim!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: