No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Prostatas spraudnis - butt plug Extremeo - P-Spot

Ar šiem butt plug no Extremeo sērijas piedzīvosiet ilgstošus orgasmus, kas nebeigsies... Jau no pirmā acu uzmetiena ir skaidrs, ka šis jauna veida anālais spraudnis nav parasts butt plug. Pateicoties tā īpašajai formai, šis butt plug paver pilnīgi jaunas un ārkārtīgi intensīvas prostatas stimulēšanas iespējas.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar šiem butt plug no Extremeo sērijas piedzīvosiet ilgstošus orgasmus, kas nebeigsies... Jau no pirmā acu uzmetiena ir skaidrs, ka šis jauna veida anālais spraudnis nav parasts butt plug. Pateicoties tā īpašajai formai, šis butt plug paver pilnīgi jaunas un ārkārtīgi intensīvas prostatas stimulēšanas iespējas.

     

    Ar šo butt plug piedzīvojiet nebeidzamus orgasmus:

     

    P punkts, labāk pazīstams kā prostata, ir jūsu personīgais baudas punkts, kas atrodas dziļi vēdera dobumā. Tai ir izšķiroša nozīme spermas ražošanā. Taču papildus šai bioloģiskajai funkcijai prostatai piemīt vēl kāda īpaša īpašība: tā ir ārkārtīgi juteklisks baudas punkts vīriešiem!

     

    Pareizi stimulējot, šis P punkts var izraisīt ekstrēmus, viļņiem līdzīgus orgasmus, kas ļoti atšķiras no parastās kulminācijas. Daži mūsu klienti pat ziņo, ka, stimulējot prostatu, viņi ir piedzīvojuši vairākus orgasmus, turklāt starp atsevišķiem kulminācijām nav bijis nepieciešams atveseļošanās laiks.

     

    Tieši šeit ir mūsu tīmekļa vietnes butt plug priekšrocība. Tā īpašais dizains un izmērs padara to ideāli piemērotu P punkta stimulēšanai ar precīzu precizitāti un intensitāti. Nepārtraukta un ilgstoša prostatas stimulācija ar šo butt plug var izraisīt ekstremālus orgasmus!

     

    Turklāt nepārtrauktā stimulācija, kas ir iespējama ar šo butt plug, pārceļ pieredzi pavisam jaunā līmenī. Iedomājieties, ka ievietojat anālo kontaktdakšu un lietojat to ilgāku laiku - dažas stundas vai pat visu dienu. Katra kustība, katrs spertais solis rada intensīvu un pastāvīgu P punkta masāžu.

     

    Anālā spraudņa īpašā iezīme ir tā dizains:

     

    Sākotnēji butt plug ļauj maigi ievietot anālajā atverē, kas ir īpaši svarīgi iesācējiem anālās stimulācijas pasaulē. Taču tad, kad to vismazāk gaidāt, butt plug izvēršas pilnā izmērā un pilnībā piepilda anālo atveri, izraisot intensīvu stimulāciju, kas pat pieredzējušiem vīriešiem atņem elpu.

     

    Pilnīgai pieredzei anālā spraudņa dizains ir rūpīgi pārdomāts. Šī dizaina centrālais elements ir anālā poda pamatne jeb kājiņa. Šī kājiņa ne tikai kalpo kā aizsardzība pret pārāk dziļu ievietošanu - drošībai svarīga detaļa, kas ir ļoti svarīga, lietojot šādas seksa rotaļlietas, - bet arī ievērojami paplašina anālā spraudņa izmantošanas iespējas.

    Ar anālā spraudņa kājiņu (pamatni) jūs varat manevrēt visos virzienos! Tas nozīmē, ka jūs varat izdarīt spiedienu, pagriezt to, noliekt vai maigi kustināt uz priekšu un atpakaļ. Katra no šīm kustībām rada unikālu prostatas masāžu. Atkarībā no savām vēlmēm varat pielāgot stimulācijas intensitāti un fokusu. Tas ļauj jums pielāgot masāžu, kas var būt no maigas un pētnieciskas līdz intensīvai un dziļai.

     

    Izgatavots no Liquid Silicone, kas pilnībā nesatur ftalātus, butt plug ir ar zīdaini mīkstu virsmu, kas ne tikai rada augstākās kvalitātes sajūtu, bet arī atvieglo ievietošanu un lietošanu.

     

    Neatkarīgi no tā, vai tas ir S izmēra komplekts tiem, kas vēl tikai atklāj prostatas stimulācijas pasauli, M izmēra komplekts tiem, kam jau ir pieredze, vai L izmēra komplekts īstiem pazinējiem - šis butt plug piedāvā optimālu stimulāciju ikvienam:

     

    • S izmērs: garums aptuveni 13 cm, mazākais diametrs 2,8 cm (anālā poda galviņas sākums), lielākais diametrs 4,8 cm (anālā poda galviņas vidus).
    • M izmērs: garums aptuveni 16 cm, mazākais diametrs 3,4 cm (anālā poda galviņas sākums), lielākais diametrs 5,9 cm (anālā poda galviņas vidus).
    • L izmērs: garums aptuveni 19 cm, mazākais diametrs 4,2 cm (anālā aizbāžņa galvas sākums), lielākais diametrs 7 cm (anālā aizbāžņa vidus).

     

    Īsumā: Butt plug "P-Spot" no Extremeo sērijas ir vairāk nekā tikai seksa rotaļlieta - tā sola intensīvu, vēl nebijušu kulmināciju. Ir pienācis laiks iesaistīties šajā elpu aizraujošajā pieredzē.

     

    Extremeo Butt Plugs tīrīšana un lietošana:

     

    • Vienkārša lietošana: dibena aizbāžņa ievietošana anālajā atverē var būt skaists un patīkams piedzīvojums - īpaši, ja zināt, kā to darīt pareizi. Mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu, lai atvieglotu sēžas aizbāžņa ievietošanu anālajā atverē. Īss aerosols atslābina sfinktera muskuļus. Tas padara aizbāžņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

     

    • Pareiza lubrikanta lietošana un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var būt ļoti noderīgs. Izmantojot tādus silikona izstrādājumus kā Extremeo Butt Plug, jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona sēžas aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas ļauj lubrikantam dziļāk un vienmērīgāk sadalīties anālajā kanālā, padarot sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, netērējot lubrikantu.

     

    • Tīrīšana: Extremeo Butt Plug pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Ar siltu ūdeni un maigām ziepēm var viegli noņemt lielāko daļu netīrumu. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Prostatas spraudnis - butt plug Extremeo - P-Spot
    • Anālais spraudnis prostatas stimulācijai.
    • Extremeo Butt Plugs ir ekspertu izstrādāti anālie spraudņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Lietojiet anālo kontaktdakšu tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Mēs iesakām kopā ar šo anālo aizbāzni lietot mūsu Anal Relax Spray Extremeo: šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt nevaldāmu seksuālo ekstāzi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Love it

    First prostate toy from MEO. Went on easy and wore it for a couple hours the first time I tried it. When I'm not wearing it I'm thinking about wearing it!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    A little extra

    This is going to be a blast when I get the opportunity to have sex. It feels amazing pushing on my special spot as I pull on my engorged cock. Didn't take long to cause an eruption worth writing about!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Huge

    This plug is great, gives a good stretch putting in and is comfortable. Love wearing it as I do my house chores . Can’t get enough of the full feeling. Wonderful toy.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Size L

    Got to me very quickly, but it did turn out much much bigger then I expected, but despite the intimidating size and my doubts I was able too take it hole with a generous amount of lube, mind blowing experience, NOT FOR BEGINNERS.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Prostata Plug

    Bin sehr zufrieden mit dem Prostata Plug da ich bisher nämlich immer Plugs hatte die dauernd rausrutschten, wenn man sie nicht von außen fixiert

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Absolute Kaufempfehlung.

    Haben heute die Plugs in "S, M und L" erhalten. Gewaschen, desinfiziert ... kein Chemiegeruch. Angenehm weich, nicht zu hart, nicht zu weich.

    Hab zum Anfang zum leichten Vordehnen den in "S" genommen und meine Freundin überrascht. Fettes Grinsen. Ein wenig Gleitgel und schon platziert. Schön weich, angenehm zu tragen. Nur ganz leichter Druck auf dem Damm beim Sitzen. Das wird wohl mein neuer Favorit tagsüber auf Arbeit. Dachte ich. :)

    Dann war ich neugierig auf den in "M". Gleiche Prozedur und flutsch. Irres Gefühl. Die Basis drückt die Backen schön auseinander. Eine traumhafte Rückansicht. Meine Frau war begeistert. Vorfreude! Beim Sitzen ist der Druck auf dem Damm schon größer, aber sehr angenehm durch das weiche Material. Selbst unter einer weiten Short oder Jeans (unterm Rock oder Kleid erst recht nicht) zeichnet sich nichts ab. Den werd ich wohl tagsüber tragen.

    Nach einer Weile musste natürlich auch der "L" probiert werden. Da ich bereits große Buttplugs mit benutze, war das Einführen kein Problem. Ansonsten heißt es üben und trainieren. Die schöne breite Basis steht leicht raus und macht eine wahnsinnig gute Optik. Die Rückansicht ist atemberaubend. Vielleicht ist die Basis etwas zu lang geraten, wird aber für irre Blicke sorgen, wenn wir uns am FKK-Strand zeigen. Wir lieben die verstohlenen und manchmal lüsternen Blicke.

    Absolute Kaufempfehlung.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Prostatas spraudnis - butt plug Extremeo - P-Spot

    Prostatas spraudnis - butt plug Extremeo - P-Spot

    Ar šiem butt plug no Extremeo sērijas piedzīvosiet ilgstošus orgasmus, kas nebeigsies... Jau no pirmā acu uzmetiena ir skaidrs, ka šis jauna veida anālais spraudnis nav parasts butt plug. Pateicoties tā īpašajai formai, šis butt plug paver pilnīgi jaunas un ārkārtīgi intensīvas prostatas stimulēšanas iespējas.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: