No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Klasiskais bipolārais elektrods no E-Stim Systems

Vidēja izmēra klasiskais elektrods no E-Stim Systems ir pirmās paaudzes izstrādājums, kas joprojām ir ļoti populārs elektrostimulācijas entuziastu vidū. Šis elektrods ir piemērots gan anālai, gan vaginālai elektrostimulācijai un piedāvā daudzpusīgu pieredzi gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.

Vairāk informācijas

3778/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Klasiskais bipolārais elektrods no E-Stim Systems: daudzpusīga un uzticama elektrostimulācija.

    Vidēja izmēra klasiskais elektrods no E-Stim Systems E-Stim Systems ir pirmās paaudzes izstrādājums, kas joprojām ir ļoti populārs elektrostimulācijas entuziastu vidū. Šis elektrods ir piemērots gan anālai, gan vaginālai elektrostimulācijai un piedāvā daudzpusīgu pieredzi gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.

    Izstrādāts komfortablai un efektīvai elektrostimulācijai:

    • Mazā diametra dēļ vidēja izmēra elektrods ir ideāli piemērots visiem, kas sāk nodarboties ar elektrostimulāciju un meklē ērtu anālo vai vaginālo stimulāciju.
    • Tā konstrukcija nodrošina lielisku kontaktu un dabiskāku sajūtu nekā citi elektrodi, jo kontakti atrodas augšpusē un apakšpusē.


    Izturīga konstrukcija un eleganta apdare:

    • Elektrods ir izgatavots no aviācijas un kosmosa klases materiāliem, un tam ir satīna apdare, kas E-Stim Systems ir pazīstams ar savu kvalitāti.
    • Izturība apvienojumā ar elegantu izskatu padara šo elektrodu par pirmo izvēli produktu līnijā E-Stim Systems.


    Specifikācijas un kopšana:

    • Izmērs: 25 mm diametrs un 110 mm garums, svars: 140 g.
    • Pamatnē tam ir iedziļinātas 4 mm ligzdas drošam un ērtam savienojumam.
    • Elektrodu var viegli tīrīt ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli. Alternatīvi var izmantot arī aerosolu VERYCLEAN no MEO. Lai saglabātu elektroda kvalitāti, nedrīkst lietot asus tīrīšanas līdzekļus.


    Ieteicamais smērviela vadītspējas uzlabošanai:

    • Lai nodrošinātu optimālu elektrostimulāciju, jāizmanto ūdens bāzes lubrikants ESHOCK. Tas atvieglo ievietošanu un uzlabo vadītspēju.
    • Mēs neiesakām izmantot lubrikantus uz silikona vai hibrīda bāzes. Lūdzu, ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems ir saderīgi.


    Klasiskais elektrods no E-Stim Systems: uzticama izvēle dažādiem elektrostimulācijas veidiem.

    Šis klasiskais elektrods ir vairāk nekā tikai elektrods. Tas ir daudzpusīgs un uzticams veids, kā pašam atklāt erotisko elektrostimulāciju. Tas ir piemērots iesācējiem, bet arī pieredzējušiem lietotājiem piedāvā daudz iespēju. Šis elektrods ir apliecinājums tam, ka E-Stim Systems apņēmību nodrošināt kvalitāti un klientu apmierinātību, ko apliecina unikālā mūža garantija.

    . Sīkāka informācija:

    • Vidēja izmēra klasiskais elektrods no E-Stim Systems
    • Tips: Bipolārs, ievietojams elektrods.
    • Izmēri: Kopējais garums 110 mm, ievietojamais garums 70 mm, diametrs 25 mm, apkārtmērs 78,5 mm.
    • Svars: 140 g
    • Savienojumi Divas 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Nepieciešams 4 mm kabelis. Alternatīvi var izmantot lentes kabeli (3808). Zema profila kabelim ir 4 mm savienotāji, bet tas neizvirzās tik tālu no elektroda kā standarta 4 mm kabelis. Tas ir ideāli piemērots savienošanai ar šo elektrodu, ja elektrodu paredzēts izmantot arī sēdus stāvoklī. Var izmantot arī divkabeli (3809). Tam ir 4 mm savienotājs un 2 mm savienotājs vienā galā, lai varētu pievienot dažādus elektrodus. Tas ir ideāli piemērots, lai kombinētu ievietojamo elektrodu ar uzlīmējamiem spilventiņiem.
    • Drošība un kvalitāte ir E-Stim Systems prioritāte.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Ar ražotāja mūža garantiju.
    • Izgatavots saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wow!

    Wow! It was awesome. I will be purchasing the larger plug. What a tremedous feeling. I just kept cumming and cumming and cumming. A must accessory for everyone

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Klasiskais bipolārais elektrods no E-Stim Systems

      Klasiskais bipolārais elektrods no E-Stim Systems

      Vidēja izmēra klasiskais elektrods no E-Stim Systems ir pirmās paaudzes izstrādājums, kas joprojām ir ļoti populārs elektrostimulācijas entuziastu vidū. Šis elektrods ir piemērots gan anālai, gan vaginālai elektrostimulācijai un piedāvā daudzpusīgu pieredzi gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: